Sp-lähettiläitä, Pori ja Rauma

Meillä työskentelevät Säästöpankkiirit ovat mukana asiakkaidemme elämän suurissa päätöksissä, oli kyse sitten asunnon hankinnasta ja sen rahoittamisesta, säästämisestä, vakuuttamisesta tai oman vaurastumisen pitkäjänteisestä suunnittelusta. Tiiminä teemme aktiivista uusasiakashankintaa.

Tehtäviisi Sp-lähettiläänä kuuluu pankkimme ja kiinteistövälityksemme edustaminen erilaisissa Satakunnan alueen tapahtumissa. Työpäivänäsi kohtaat potentiaalisia asiakkaita, teet ajanvarauksia ja toimit aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Vuorovaikutustaitosi ovat kerrassaan parhaat, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Olet oma-aloitteinen, pohjattoman innokas omasta kehityksestäsi ja haluat harjoitella työssäsi jatkuvasti entistä paremmaksi. 

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle parhaat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet ja vetävän Säästöpankki-brändin. Pääset tutustumaan finanssialaan Suomen vanhimmassa pankkiryhmässä. Meillä viihtyy niin henkilökunta kuin asiakkaatkin!

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. 

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä. Haastattelemme hakijoita heti hakuajan päätyttyä.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana: www.saastopankki.fi/rekrytointi