Töihin Helmi Säästöpankkiin?

Helmi Säästöpankki on Säästöpankkiryhmään kuuluva voimakkaasti kasvava pankki Päijät-Hämeessä. Palvelemme lähes 21 000 asiakasta n. 40 ammattilaisen voimin 5 toimipisteessä sekä digitaalisissa kanavissa.

Helmi rekry

Me olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme ja nyt haemme vahvan kasvun tueksi palveluhenkisiä asiantuntijoita päivittäisasiointiin, yrityspankin puolelle sekä varallisuudenhoitoon.

Tarjoamme sinulle matalan organisaation, jossa pääset kouluttautumaan, kehittymään ja vaikuttamaan omaan työhösi. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen kulttuuri sekä avoin työyhteisö, joten johto on lähellä ja seuraksesi saat loistavat työkaverit.

Asiakaspalvelu on parasta livenä, ja siksi panostamme kohtaamisiin. Odotamme siis sinultakin aktiivista otetta asiakastyöhön sekä uusasiakashankintaan: asennetta, rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta. Kasvavassa organisaatiossa korostuvat myös itseohjautuvuus ja innokkuus – tahdomme, että kaikki työntekijämme ottavat rohkeasti vastuuta ja kehittävät toimintaamme. Toivomme sinulta myös näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä hyvä vuorovaikutustaitoja.

Tutustu avoimiin tehtäviimme tarkemmin ja lähetä hakemus:

PALVELUNEUVOJA PÄIVITTÄISASIOINTIIN

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖ VARALLISUUDENHOIDON TIIMIIN

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ YRITYSPANKKIIN

 

Hakuaika päättyy 1.9.2019. Voit kysyä myös lisätietoja avoimista työpaikoistamme Tiina Kärhältä, p. +358 50 472 0040.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...