Kun tahdot uuden kodin, tee samalla hyvää

Valitsemalla Helmi Säästöpankin Hyvien tekojen asuntolainan olet mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Lahjoitamme jokaisen meiltä nostetun asuntolainan toimitusmaksusta 10 euroa lyhentämättömänä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistykselle.

Hyvien tekojen asuntolaina

Helmi Säästöpankin Hyvien tekojen asuntolaina on vastuullinen valinta. Toimitusmaksusta Mannerheimin Lastensuojeluliitolle lahjoitettava summa veloitetaan suoraan Helmi Säästöpankilta, eikä se lisää sinun asuntolainasi kuluja. Tutustu MLL:n Lahden yhdistyksen toimintaan täällä.

Tee hyvä teko ja hae asuntolainaa jo tänään. Meiltä saat lainapäätöksen nopeasti, joten olet heti askeleen lähempänä tahtomaasi kotia.

Hyvien tekojen asuntolainan edut

Vastuullisuus. Kun valitset Helmi Säästöpankin Hyvien tekojen asuntolainan, olet mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Lue lisää Säästöpankkiryhmän vastuullisuudesta.

Kokonaisuus. Asuntolaina on osa arkeasi koko lainanmaksun ajan. Siksi on tärkeää se, että laina on järkevästi suunniteltu, eikä se rasita liikaa talouttasi. Rakennetaan yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva rahoitusratkaisu.

Joustavuus. Pesukone hajalla, tuulilasi rikki tai yllättävä lääkärikäynti – arjessa sattuu ja tapahtuu. Lyhennysvapaat kuukaudet lainan maksussa ovat ihan ok! Juttelemme mielellämme tarvittaessa myös vapaavuosista tai laina-ajan pidentämisestä. Liitä asuntolainaasi lainantakaisinmaksuturva, jolla varmistat perheen toimeentulon mahdollisen työttömyyden tai sairauden varalta.

Turvallisuus. Voit suojata lainasi korkojen nousulta. Kiinteä korko tarkoittaa, että lainalle sovitaan kiinteän koron jakso, jolloin lainan korko pysyy muuttumattomana markkinakorkojen vaihteluista riippumatta esimerkiksi 3, 5 tai 10 vuotta. Lainan takaisinmaksun ja taloutesi turvaksi voit valita myös Lainaturvan.

Lainalaskurin ja lisätietoja Säästöpankin asuntolainasta löydät täältä