Sijoituspäällikkö, Helmi Säästöpankki

Haemme vakituiseen tehtävään sijoituspäällikköä varallisuudenhoidon tiimiimme moderneihin työtiloihimme Lahteen.

Koetko intohimoksesi auttaa asiakkaitasi vaurastumaan? Avaatko rohkeasti uusia ovia ja kykenetkö viestimään varallisuudenhoidon palveluista ja asiakkaan näköisistä ratkaisuista selkokielisesti?

Sijoituspäällikkönä vastaat koko asiakassuhteen elinkaaresta sisältäen uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien hoitamisen. Suunnittelet asiakkaidemme pitkäjänteistä vaurastumista, toteutat kokonaistalouden valmennusta ja rakennat parhaita varallisuudenhoidon ratkaisuja sekä yritys- että henkilöasiakkaillemme. Luot kumppanuuksia ja verkostoja oman työsi tueksi, vastaat uusasiakashankinnasta sekä omien asiakkuuksien laadukkaasta hoidosta. Varmistat parhaan mahdollisen hyödyn ja säästöpankkikokemuksen syntymisestä asiakkaillemme jokaisessa kohtaamisessa.

Olet sijoitusneuvonnan ja varallisuudenhoidon ammattilainen ja sinulla on vankka kokemus näiden palveluiden myyntityöstä. Hallitset sijoitusmarkkinat ja osaat rakentaa kunkin asiakkaan profiilin mukaisia ratkaisuja. Sinulta löytyy vähintään APV1- ja sinulla on valmius suorittaa APV2-tutkinto. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapoja yhdessä tiimin kanssa. Asiakaslähtöisyys ja yhdessä tekeminen ovat sinulle tärkeitä arvoja ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset erilaisten ihmisten kanssa.

Tahdo enemmän – ansaitset parhaimman työpaikan!

Tahdomme, että meidät tunnetaan asiantuntijuudesta, aktiivisuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakaspalvelutyötä.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 1.9.2019 mennessä.