ARVONNAN SÄÄNNÖT

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Huittisten Säästöpankki Oy

Y-tunnus: 0132825-1

Osoite: Lauttakylänkatu 5, 32700 Huittinen

(Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Kampanja-aika on 1.2.–31.12.2019.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan osallistuvat Suomessa asuvat luonnolliset ja täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat varanneet tapaamisajan Huittisten Säästöpankin konttoriin kampanja-aikana. Konttorit sijaitsevat Eurassa, Huittisissa, Porissa, Sastamalassa ja Säkylässä. Tarkemmat yhteystiedot: www.saastopankki.fi/huittistensp.

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen pankin tapahtumissa, henkilö antaa Huittisten Säästöpankille luvan ottaa häneen puhelimitse yhteyttä. Yhteydenottolomake löytyy myös osoitteesta www.saastopankki.fi/huittistensp. Tapaamisajan voi varata myös puhelimitse numerosta 010 841 5700 tai www.saastopankki.fi/huittistensp.

Arvontaan eivät voi osallistua Järjestäjän kanssa samaan pankkiryhmään kuuluvien yritysten tai yhteisöjen henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy tämän arvonnan säännöt.

4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

Arvonnan palkintona on yksi (1) matkalahjakortti Järjestäjän valitsemalta matkanjärjestäjältä/matkatoimistolta. Palkinnon arvo on yhteensä tuhat (1 000) euroa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan/tuotteeseen.

Arvonta suoritetaan 10.1.2020 Huittisten Säästöpankin konttorissa Porissa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 17.1.2020 mennessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 17.1.2020 mennessä, Järjestäjä pidättää oikeuden suorittaa arvonta uudelleen.

Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvistä matkanjärjestelyistä, matkavakuutuksesta, matkakuluista, tai matkojen järjestämisestä, eikä Järjestäjä osallistu niihin miltään osin. Arvontaan osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

6. Tietojenkäsittely

Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille tahoille ainoastaan palkintojen toimittamista tai lunastamista varten.

Järjestäjä ei säilytä kilpailuun liittyviä henkilötietoja arvonnan jälkeen, vaan kaikki annetut henkilötiedot tuhotaan, kun voittaja on arvottu arvontaan osallistuneista, häneen on saatu yhteys ja palkinto on toimitettu. Annetut henkilötiedot tuhotaan viimeistään 6 kuukauden kuluttua arvonnan suorittamisesta.