Säästöpankkiiri, Koivulahden Säästöpankki

Me Koivulahden Säästöpankissa valmennamme asiakkaitamme huippuasiantuntijoidemme voimin kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Tarjoamme laajasti palveluita asiakkaan kokonaistalouden hallintaan. Tahdomme nyt vahvistaa joukkoamme rahoitusalan uudisraivaajilla. Haemme vakituiseen työsuhteeseen Koivulahden Säästöpankille.

Säästöpankkiiri

Säästöpankkiiriksi kaipaamme Sinua, jolla on kokemusta rahoitukseen ja säästämiseen liittyvistä monipuolisista tehtävistä, asiakkuuksien kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa mm. vakuuttamisen ja lainopillisten palveluiden tarjoamisessa. Toimit yhdessä tiimin kanssa saadaksesi Koivulahden Säästöpankille lisää uusia pankkionnellisia asiakkaita.

Onnistumisen edellytykset tehtävässä

Olet toiminut menestyksekkäästi aikaisemminkin myynnillisissä tehtävissä. Sinulla on kokemusta säästämisen ratkaisuista ja talouden suunnittelusta. Sinulla on APV1 tutkinto suoritettu, suoritettu APV2 tutkinto katsotaan eduksi. Suomen ja ruotsin kielen, sekä suullinen että kirjallinen taito. Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa, olet asiakastyössä parhaimmillasi ja työyhteisössä olet innokas kehittämään yhteistä toimintaa. Osaat johtaa itse omaa työtäsi ja haluat harjoitella työssäsi jatkuvasti entistä paremmaksi.

Tahdo enemmän – tule mukaan rakentamaan parasta työpaikkaa!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen työhösi. 

Kysy lisää myyntijohtajaltamme Pia Utriaiselta puhelinnumerosta +358 50 4200 900

 

Hakemukset ansioluetteloineen 08.03.2020 mennessä.

 

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana.

Koivulahden Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmästä. Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. 

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...