Asiakasneuvoja Koivulahden Säästöpankkiin

Me Koivulahden Säästöpankissa valmennamme asiakkaitamme huippuasiantuntijoidemme voimin kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Tarjoamme laajasti palveluita asiakkaan kokonaistalouden hallintaan.
Tahdomme nyt vahvistaa joukkoamme rahoitusalan uudisraivaajilla. Haemme asiakasneuvojan vakituiseen työsuhteeseen Koivulahden Säästöpankkiin.

Asiakasneuvojan tehtävänä on palvella ja ratkaista asiakkaidemme päivittäisasiointiin liittyviä kysymyksiä. Työhösi kuuluu myös kassapalvelua, päivittäisasiointiin liittyviä asiakastapaamisia sekä yhteydenpitoa asiakkaidemme kanssa eri palvelukanavissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa mm. vakuuttamisen ja lainopillisten palveluiden tarjoamisessa. Toimit yhdessä tiimin kanssa saadaksesi Koivulahden Säästöpankille lisää uusia pankkionnellisia asiakkaita.

Onnistumisen edellytykset tehtävässä

Olet toiminut menestyksekkäästi aikaisemminkin asiakaspalvelutehtävissä. Katsomme eduksi, jos sinulla on APV1 tutkinto suoritettuna. Tehtävässä onnistuminen vaatii suomen ja ruotsin, suullista ja kirjallista, taitoa. Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa, olet asiakastyössä parhaimmillasi ja työyhteisössä olet innokas kehittämään yhteistä toimintaa. Osaat johtaa itse omaa työtäsi ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti entistä paremmaksi.

Tahdo enemmän – tule mukaan rakentamaan parasta työpaikkaa!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen työhösi. 

Kysy lisää myyntijohtajaltamme Pia Utriaiselta puhelinnumerosta +358 50 4200 900. 

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 31.01.2021 mennessä.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana.

 

Koivulahden Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmästä. Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.