Kesätyöntekijöitä, Vaasa ja Koivulahti

Tahdotko kesätöitä? Koivulahden Säästöpankki hakee Vaasan ja Koivulahden toimipisteisiin finanssialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita kesätyöntekijöitä.

Tahdotko kesältäsi enemmän? 

Koivulahden Säästöpankki hakee Vaasan ja Koivulahden toimipisteisiin finanssialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita kesätyöntekijöitä

Meillä tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja pääset ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme kesää. Palvelemme asiakkaitamme ammattimaisesti konttorissa, puhelimessa ja verkossa sekä tuemme asiakaspalvelua. Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ihmisläheisesti, joustavasti ja hyväntuulisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä pankkialan ytimessä. Meillä pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi, selvittämään asiakkaiden kiperiäkin kysymyksiä ja toimimaan tarkkuutta vaativissa koko Säästöpankkiryhmän kannalta tärkeissä tehtävissä. Saat asiantuntijoidemme täyden tuen ja perehdytyksen tehtäviin sekä pääset mukaan kehittyvän pankkiryhmän toimintaan.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluasennetta sekä myyntihenkisyyttä. Edellytämme hakijalta hyvää suomen- ja ruotsinkielin suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtäviin liittyen, voit olla yhteydessä esimiehiin Pia Utriaiseen puh 050 420 0900 tai Robert Laukkoseen puh 050 554 7929. 

Innostuitko? Älä epäröi, hae meille täyttämällä hakemus viimeistään 29.2.2020 mennessä. Muista kertoa missä toimipisteessä haluat työskennellä! 

Psst! Myös työssä jatkaminen kesän jälkeen voi olla mahdollista. 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana

Koivulahden Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmää. Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.