Asiantuntija monipalvelutiimiin, Klaukkala

Lammin Säästöpankki on Säästöpankkiryhmään kuuluva kasvava pankki Keski-Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Palvelemme lähes 30.000 asiakasta noin 55 pankkialan ammattilaisen voimin. Konttorimme sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Klaukkalassa, Lammilla, Riihimäellä ja Tuusulassa.

Etsimme joukkoomme kasvumme tueksi aktiivista ja hyvällä asenteella työskentelevää huippuosaajaa tai sellaiseksi haluavaa, tuottamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa. Työskentelykonttorisi sijaitsee Uudellamaalla Klaukkalassa.

Monipalvelutiimin jäsenen tehtävänä on ratkaista monipuolisesti asiakkaiden eri kanavien kautta tulevat kyselyt/toimeksiannot. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat osa-aikaiset kassapalvelut ja päivittäisasiointiin liittyvät asiakastapaamiset konttorissa ja verkossa. Teet saumatonta yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa ja avustat pankin muiden tiimien toimintaa yhdessä Sp-ryhmän asiakaspalveluyksikön kanssa. 

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tavoitteellista toimintatapaa. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä olet aidosti kiinnostunut työskentelemään rahoitusalalla. Olet loistavilla vuorovaikutustaidoilla varustettu yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka hallitsee oman kalenterinsa ja tehtäviensä organisoinnin. Kokemus pankkialalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Uusien asioiden ja toimintatapojen oppiminen on sinulle mieluista ja pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta.

Tahdomme tarjota sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jossa korostamme asiakaslähtöisyyttä, paikallisuutta ja asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja mahdollisuuden joustavaan työaikaan.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin! Tutustu meihin tarkemmin.

Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Sari Suoranta p. 040 527 9342 pe 20.11.2020 klo 11-13 ja to 26.11.2020 klo 16-18. 

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.12.2020 mennessä. Halutessasi voit liittää hakemukseen itsestäsi myös lyhyen videoesittelyn.