Tahdomme hallinnon asiantuntijan Hyvinkäälle

Lammin Säästöpankki on Säästöpankkiryhmään kuuluva kasvava pankki Keski-Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Palvelemme lähes 30.000 asiakasta noin 50 pankkialan ammattilaisen voimin. Konttorimme sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Klaukkalassa, Lammilla, Riihimäellä ja Tuusulassa. Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa saastopankki.fi/lamminsp.

Hallinnon asiantuntijan rooli on hyvin monipuolinen, johon kuuluu sekä henkilöstöhallinnon että taloushallinnon tehtäviä mm.

  • työsuhteiden elinkaareen liittyvät tehtävät
  • henkilöstöraportointi ja -tutkimukset sekä koulutusten koordinointi
  • rekrytoinnin tukipalvelut
  • yhteistyö palkkahallinnon ja työterveyshuollon kanssa
  • ohjeistusten ylläpito
  • tilinpäätösten ja tilintarkastusten valmistelu
  • hallinnolle tulevien tukipyyntöjen käsittely

 

Tehtävässä pääset osallistumaan toiminnan kehityshankkeisiin niin omassa pankissa kuin myös Säästöpankkiryhmässä, mikä mahdollistaa myös oman osaamisalueen laajentamisen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista ja kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävissä sekä myös sujuvaa Office365:n käyttöä sekä kykyä ja halua oppia uusien järjestelmien käyttö.

Tahdomme sinulta oma-aloitteista, ratkaisukeskeistä ja kehittävää toimintatapaa sekä palveluhenkisyyttä. Olet tiimipelaaja, jolla on suuri merkitys pankin yhteistyön kannalta, mutta sinulla on myös kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn. Ajattelultasi olet looginen ja toimit järjestelmällisesti.

Tahdomme tarjota sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jossa korostamme asiakaslähtöisyyttä, paikallisuutta ja asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme sinulle avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Joustavan työajan rajoissa voit itse rytmittää työpäiväsi. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Meillä on Great Place to Work –sertifikaatti, joka kuvaa Suomen parhaita työpaikkoja. Se kertoo siitä, että olemme onnistuneet rakentamaan yhdessä henkilökuntamme kanssa Lammin Säästöpankista yhden parhaista työpaikoista.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
talousjohtaja Mico Pihlajinen ti 19.10. klo 8–10, p. 040 620 1863
henkilöstöjohtaja Paula Suvanto ke 27.10. klo 16–18, p. 040 527 9343.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2021 täyttämällä Sympan hakulomake. Halutessasi voit liittää hakemukseen itsestäsi myös lyhyen videoesittelyn.