Sijoitusasiantuntija

Etsimme joukkoomme kasvumme tueksi aktiivisia ja hyvällä asenteella työskenteleviä sijoitusasiantuntijoita tuottamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa.

Tahdomme tarjota sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jossa korostamme asiakaslähtöisyyttä, paikallisuutta ja asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut sekä joustavan työajan ja etätyön mahdollisuuden. Meillä pääset tarjoamaan upeita asiakaskokemuksia ja palvelumme onkin palkittu valtakunnallisessa EPSI Rating -tutkimuksessa erinomaisin arvosanoin.

Sijoitusasiantuntijan tehtävässä pääset työskentelemään hyvin menestyneiden sijoittamisen tuotteiden ja palveluiden parissa. Johdat tavoitteellisesti olemassa olevia asiakkuuksia, kartoitat aktiivisesti asiakkaidemme elämäntilanteita ja autat heitä säästämään ja vaurastumaan. Tarjoat asiakkaillemme säästämiseen, sijoittamiseen ja varallisuudenhoitoon liittyviä kokonaisratkaisuja huomioiden myös asiakkaan muut pankkipalvelutarpeet. Teet saumatonta yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa muun muassa rahoituksen ja lainopillisten palveluiden tarjoamisessa. Tärkeä osa-alue sijoitusasiantuntijan tehtävässä on myös hankkia uusia asiakkaita nauttimaan erinomaisesta säästöpankkipalvelustamme.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tavoitteellista toimintatapaa. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään sijoitus- ja varainhoitopalveluiden parissa. Olet loistavilla vuorovaikutustaidoilla varustettu yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka hallitsee oman kalenterinsa ja tehtäviensä organisoinnin. Kokemus aikaisemmista vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen asenne. Uusien asioiden ja toimintatapojen oppiminen on sinulle mieluista ja pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta. Olet suorittanut APV1-tutkinnon ja tuemme sinua tarvittaessa APV2-tutkinnon suorittamisessa.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme!

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.5.2021 osoitteessa: www.eezypersonnel.fi

Lähettämällä lyhyen videoesityksen sinulla on mahdollisuus erottautua positiivisesti muiden hakijoiden joukosta.

 

Lammin Säästöpankki on Säästöpankkiryhmään kuuluva kasvava pankki Keski-Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Palvelemme lähes 30.000 asiakasta noin 50 pankkialan ammattilaisen voimin. Konttorimme sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Klaukkalassa, Lammilla, Riihimäellä ja Tuusulassa. Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa saastopankki.fi/lamminsp.