Haemme kesätyöntekijöitä Länsi-Uudenmaan Säästöpankkiin.

Etsimme rahoitusalasta kiinnostuneita ja oppimisenhaluisia kesätyöntekijöitä.

Tule meille kesätöihin! Oletko kiinnostunut rahoitusalasta tai opiskelet kaupallisella-alalla? Haemme useampaa rahoitusalasta kiinnostunutta ja oppimishaluista myyntihenkistä kesätyöntekijää Länsi-Uudenmaan Säästöpankkiin Lohjalle, Nummelaan sekä Karkkilaan. Kokemus asiakaspalvelutöistä auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on aurinkoinen ja aktiivinen palveluasenne sekä kiinnostus rahoitusalaa kohtaan. Lisäksi odotamme hakijalta hyvää sosiaalista pelisilmää ja vähintään 18 vuoden ikää. Sinulla on valmius liikkua ja työskennellä eri toimipisteissämme. Kesätyön tarkemman ajankohdan ja keston määrittelemme yhdessä tehtävään valitun kesätyöntekijän kanssa. Työskentely on mahdollista myös opintojen ohessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä perehtymään pankkiliiketoimintaan syvällisemmin, sekä kehittyä tulevaisuuden huippuosaajaksi. Matala organisaatiorakenteemme mahdollistaa myös alan viihtyisimmän työympäristön sekä seudun parhaat työkaverit. Olemme kumppanisi ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa energisen ja kannustavan työilmapiirin.

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä hakulomake liitettyine ansioluetteloineen 27.2.2022 mennessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Katja Murfitt-Wrather, puh. 050 3268 870 arkisin klo 10.00-15.00.

 

Säästöpankkiryhmä on yksi Suomen suurimmista rahoitusalan työnantajista. Missionamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana.

Rekrytointirekisterin tietosuojaseloste