Palveluneuvoja Länsi-Uudenmaan Säästöpankkiin

Etsimme reipasta asiakaspalvelijaa päivittäispalvelujen tiimiin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulla on sopivasti kokemusta rahaliikenteestä ja opastat asiakkaita mielelläsi. Tärkein vahvuutesi on myynnillinen asenteesi ja halu menestyä kovalla työllä. Olet sosiaalisesti taitava ja nautit työskentelystä asiakkaiden parissa niin kasvotusten, puhelimessa kuin verkossakin. Sinulla on valmius liikkua ja työskennellä Lohjan, Nummelan ja Karkkilan toimipisteissämme.

Haluamme ylittää asiakkaan odotukset. Siinä tarvitsemme sinun apuasi. Tule kanssamme parantamaan pankkialaa antamalla oma panoksesi ketterässä paikallispankissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän päivittäispalvelujen tiimissä mm. tili-, kortti -ja verkkopankkiasioiden osaajana. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus. 

Mielestämme loistava työntekijä ansaitsee viihtyisän työympäristön sekä seudun parhaat työkaverit. Olemme kumppanisi ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa energisen ja kannustavan työilmapiirin.

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä hakulomake viimeistään 29.1.2020. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HRD-päällikkö Katja Murfitt-Wrather, puh. 050 3268 870 ma 13.1. alkaen ma-pe klo 10.00-15.00.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana:  www.saastopankki.fi/rekrytointi