Rahoitusasiantuntija, jatkuva haku, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Rahoituksen myynnin ammattilainen tai tuleva osaaja! Onko sinulla paloa tavoitteelliseen myyntityöhön ja taitoa laadukkaisiin asiakaskohtaamisiin? Hae nyt ja tule osaavaan joukkoomme talouden valmentajaksi.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankissa tehdään töitä suurella sydämellä. Etsimme nyt myyntihenkisiä henkilöasiakasrahoituksen asiantuntijoita.

Rahoitusasiantuntijana olet asiakkaan talouden valmentaja: kartoitat ja ratkaiset kokonaisvaltaisesti nykyisten tai uusien asiakkaiden rahoitustarpeita myynnillisellä otteellasi yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Pääset työssäsi auttamaan asiakkaita heidän haaveidensa toteuttamisessa.

Kohtaat asiakkaitamme monipuolisesti eri kanavissa: kasvokkain toimipisteissämme Lohjalla, Nummelassa ja Kirkkonummella sekä puhelimessa ja verkon välityksellä. Meille on erityisen tärkeää kohdata asiakas hänen toivomassaan kanavassa ja varmistaa näin erinomainen asiakaskokemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa - ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi
  • paloa myyntiin: vahvuuksistasi riippuen voit keskittyä uusasiakashankintaan tai palveluiden myyntiin nykyisille asiakkaille
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia uusia järjestelmiä ja toimintatapoja
  • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti ja halua pitää oma osaamisesi ajan tasalla

Toivomme sinulta vankkaa päivittäisten pankkipalveluiden osaamista ja intoa kehittää ammattitaitoasi edelleen rahoitusasioissa. Eduksi on muutaman vuoden kokemus asuntorahoituksen tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset ylittämään asiakkaiden odotuksia osaavien kollegoiden tuella. Työyhteisömme on pieni ja ketterä, meillä on mahtavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Saat tehtävään juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen. Teemme työtämme suurella sydämellä asiakkaitamme varten, ja pyrimme omalla toiminnallamme jättämään positiivisen jäljen myös paikalliseen yhteisöön.

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä jatkuvasti auki oleva hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi ja mielellään myös videohakemuksesi viimeistään 31.12.2022. Haastattelut järjestetään aina sopivan hakijan löydyttyä. Avoimia paikkoja saattaa aueta pitkin vuotta – laita rohkeasti hakemus sisään tai ota yhteyttä! Lisätietoja antaa Katja Murfitt-Wrather +358 50 326 8870.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana: www.saastopankki.fi/rekrytointi