Jatkuva haku, rahoitusasiantuntija Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Rahoituksen myynnin ammattilainen tai tuleva osaaja! Onko sinulla paloa tavoitteelliseen myyntityöhön ja taitoa laadukkaisiin asiakaskohtaamisiin? Hae nyt ja tule osaavaan joukkoomme talouden valmentajaksi.

Rahoitusasiantuntijana työskentelet henkilöasiakasrahoituksen tiimissämme. Sinulla on sisäinen palo ja intohimo myyntityöhön sekä tavoitteelliseen tuloksen tekoon. Olet talouden valmentaja ja autat asiakkaita toteuttamaan omia haaveitaan. Luot heille oikeita ratkaisuja päivittäisasiointiin, rahoitukseen ja säästämiseen liittyen. Emme tarjoa vain lainaa vaan kokonaisratkaisuja. Ymmärrät kumppaniyhteistyön sekä kokonaisvaltaisen palvelun merkityksen. Luot yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa parhaita asiakaskokemuksia.

Tahdomme, että hoidat tehtävääsi asiakaslähtöisellä ja tavoitteellisella otteella. Vahvuutenasi on hyvät vuorovaikutustaidot, sopiva pelisilmä ja vahva myynnillinen asenne. Nautit asiakastyöstä kaikissa eri palvelukanavissa. Sinulta löytyy positiivista elämänasennetta, intoa uudistumiseen, halua kehittää osaamistasi ja myöskin kykyä itsenäiseen tiedon hakuun ja oppimiseen. Ymmärrät hyvin erilaisia tilanteita, olet joustava ja sinulla on mahdollisuus työskennellä pankin eri toimipisteissä (Lohja, Kirkkonummi, Vihti ja Karkkila). Olet jo kokenut myynnin ammattilainen tai sinulla on oikeanlainen vahva asenne ja motivaatio tulla sellaiseksi. Suoritettu APV1-tutkinto on plussaa, mutta se on mahdollista suorittaa myös osana perehdytystä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen rahoituksen asiantuntijan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset ylittämään asiakkaan odotukset osaavien säästöpankkilaisten ja asiakaslähtöisen brändin tuella. Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja käyttää työssä omia vahvuuksiasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja vakituisen tehtävän. Kauppaan kuuluu lisäksi loistava työyhteisö sekä mahtavat työkaverit. Tunnistitko itsesi?

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä jatkuvasti auki oleva hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi ja mielellään myös videohakemuksesi viimeistään 31.12.2021. Haastattelut järjestetään aina sopivan hakijan löydyttyä. Avoimia paikkoja saattaa aueta pitkin vuotta – laita rohkeasti hakemus sisään tai ota yhteyttä! Lisätietoja antaa Katja Murfitt-Wrather +358 50 326 8870.

 

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana.