Avoimet ovet Liedon Säästöpankin varainhoitokonttorissa

Liedon Säästöpankin varainhoitokonttori on vahvistanut asiantuntijatiimiään viimeisen vuoden aikana ja on nyt muuttanut uusiin toimitiloihin Säästöpankin Turun Kauppatorin konttorin, Kuution 3. kerrokseen (Yliopistonkatu 21 Turku).

Juhlistamme uusia toimitilojamme avoimien ovien merkeissä ti 15. – to 17.1.2019 klo 12-16, jolloin lakimiehemme ja varainhoidon asiantuntijamme ovat paikalla esittelemässä tiloja ja kertomassa palveluistamme. 

Lisäksi keskiviikkona 16.1. on paikalla Säästöpankkiryhmän pääekonomisti Timo Vesala sekä torstaina 17.1. Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Petteri Vaarnanen klo 14-16. Nyt on siis oiva tilaisuus tulla keskustelemaan sijoitusmarkkinoiden tilanteesta ja tarjonnasta, lakiasioista sekä yritys- että henkilöasiakkaiden rahoitus- ja sijoitusasioista samalla kun tutustut varainhoitokonttorimme uusiin toimitiloihin.

Lämpimästi tervetuloa! Toivomme, että tapaamme mahdollisimman paljon asiakkaitamme ja muita Säästöpankin varainhoidosta kiinnostuneita henkilöitä päivien aikana.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista