Hinnanmuutoksia yritys- ja yhteisöasiakkaille

Pankkitoiminta elää muutosten aikaa ja tahdomme palvella sinua jatkossakin parhaimmalla osaamisellamme haluamassasi palvelukanavassa ja haluamaasi aikaan. Teemme 1.10.2018 alkaen muutoksia osaan palvelumaksuistamme lisääntyvien kustannusten johdosta. Olemme myös vahvistaneet yritys- ja yhteisöpalvelujen resursseja vastaamaan lisääntyvään palvelujemme kysyntään.

Arvoisa Liedon Säästöpankin yritys-/yhteisöasiakas,

Teemme 1.10.2018 alkaen muutoksia osaan palvelumaksuistamme lisääntyvien kustannusten johdosta. Muutokset ovat kohtuullisia ja pankkimme palvelumaksut ovat edelleen hyvin kilpailukykyisiä pankkien vertailussa. Sekä nykyiset että uudet palvelumaksut näkyvät liitteenä olevasta palvelumaksuhinnastostamme. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, kun hyväksyt hinnaston muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, on Sinulla oikeus vastustaa niitä ja irtisanoa kyseiset palvelut 30.9.2018 mennessä.

Lisäämme palveluvoimaa yritys- ja yhteisöasiakasmääriemme kasvaessa 

Yrityskonttorissamme asiakkaitamme, yrityksiä ja yrittäjien perheitä, palvelee jatkossa 14 asiantuntijaa. Henkilöasiakaskonttorien toimesta hoidetaan pienemmät yritykset, maatilat ja yhteisöt. Toimimme tiiviissä yhteistyössä varainhoitokonttorimme ja notariaattipalvelujemme kanssa saaden näin myös ko. alueiden asiantuntijapalvelut yritysasiakkaidemme käyttöön.

Olemme viime aikoina vahvistaneet rivejämme myös varainhoitokonttorissa sekä lakipalveluissa voidaksemme palvella laajentuvaa asiakaskuntaamme asiantuntevasti ja kohtuullisella aikataululla. Notariaattipalveluissa keskitymme perheoikeudellisiin asioihin. Erityisesti yrittäjällä ja maatilayrittäjällä onkin tarpeen miettiä, ovatko testamentti- ja edunvalvontasiat hoidettu, jotta ikävien asioiden kohdatessa yrityksen asiat hoituvat jatkossakin suunnitellun mukaisesti.

Vahvistamme asiantuntijapalvelujamme

Olemme kehittämässä nykyistä yritysjärjestelyjen ja sukupolvenvaihdosten palvelukonseptia. Tätä kokonaisuutta hoidamme yhteistyössä yhteistyöasianajotoimistojen ja mm. Finnveran sekä Ely-keskuksen kanssa. Uusi tuleva aloittavien yrittäjien palvelukonsepti tehostaa jatkossa uusien yritysten palveluja. 

Jos mieleesi heräsi kysymyksiä tai haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa uusista palveluistamme, olemme mielellämme apunasi. Helpoiten se käy, kun soitat palvelunumeroomme 010 430 900*. Kaikkien asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot löytyvät myös kotisivuiltamme www.saastopankki.fi/liedonsp

Ystävällisin terveisin,
Liedon Säästöpankki

*) Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min. (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkaliittymistä. Ulkomailta soitettaessa käytetyn paikallisen operaattorin puhelumaksu Suomeen soitetuista puheluista.

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...