Liedon Säästöpankilta 50 000 euroa paikallisille hyväntekijöille

Liedon Säästöpankki lahjoittaa 50 000 euroa paikallisille hyväntekijöille. Lahjoituksen taustalla on Säästöpankkien vuotuinen Hyviä tekoja -vastuullisuuskampanja. Tämän vuoden lahjoitussumma jaetaan kymmenen tahon kesken. Kahdeksalle toimijalle lahjoitetaan kullekin 2 500 euroa ja kahdelle kullekin 15 000 euroa.

Liedon Säästöpankilta 50 000 euroa paikallisille hyväntekijöille.

Liedon Säästöpankki käyttää voittovaransa palveluiden kehittämiseen ja ympäröivän yhteiskunnan tukemiseen Hyviä tekoja -vastuullisuuskampanjan välityksellä.

- Olemme kiinteä osa paikallista yhteiskuntaa. Kuuntelemme herkällä korvalla, mitä ympärillämme tapahtuu ja mitä toimintoja voisimme mahdollisesti tukea. Hyviä tekoja -kampanjan avulla meillä on suora yhteys paikallisiin asukkaisiin, jotka äänestäessään kertovat, missä kaikkein suurin tarve on, kertoo Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jouni Niuro. Tällä tavoin voimme edistää ihmisten sosiaalista ja taloudellista hyvinvointia.

Hyviä tekoja -kampanjassa kuka tahansa voi äänestää haluamaansa kohdetta. Näistä kohteista pankki valitsee lahjoituksen saajat. Paikallisilla asukkailla on kampanjassa aivan erityinen rooli.

Vuoden 2021 äänestyksessä näkyy pandemian tuoma vaje

Koronapandemian jälkimainingeissa moni harrastustoiminta on ollut jäissä ja toiminnan uudelleen käynnistäminen vaatii paljon resursseja ja varoja. Harrastustoiminnan puutteesta kärsivät erityisesti lapset ja nuoret.

Valitut lahjoituskohteet sijaitsevat Liedon Säästöpankin toimipaikkakunnilla; Turussa, Liedossa, Kaarinassa, Loimaalla, Naantalissa, Paimiossa ja Raisiossa. – Valittujen kohteiden joukossa on useampi harrastus- ja urheiluseura. Huomioimme valinnoissamme myös monet yleishyödylliset kohteet, joista esimerkkinä omaishoitajat, toteaa Niuro. – Näinä aikoina emme myöskään voi jättää huomiotta TYKSin teho-osastoa emmekä
Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Sykeröä.

Pienemmille toimijoille 2500 euron lahjoitukset:

  • Kaarinan Nappulat
  • Liedon omaishoitajat
  • Liedon VPK
  • MLL Marskin leikkipuisto, Loimaa
  • Killin kehitysvammaisten tuki ry, Naantali
  • Partiolippukunta Kairankiertäjät, Paimio
  • Raision Nuorisokiekko RNK
  • Turun ensi- ja turvakoti

Sykerölle ja TYKSin teho-osastolle kullekin 15 000 euron lahjoitukset:

  • Sykerö-kerho, L-S Syöpäyhdistys
  • TYKS, teho-osasto

Vastuullisuusajattelun juuret ulottuvat 200 vuoden päähän

Vastuullisuus on yksi Säästöpankkiryhmän toimintaa ohjaavista arvoista asiakasläheisyyden, yhteistyön ja tuloksellisuuden lisäksi. Hyviä tekoja –vastuullisuuskampanjalla tahdomme tukea yhteisöjen ja ihmisten hyvinvointia. Kukin Säästöpankki määrittelee vuotuisen lahjoitussummansa. Liedon Säästöpankin tämänvuotinen summa on 50 000 euroa.

Tänä vuonna Liedon Säästöpankin toimialueella äänestyskohteita oli tasan sata. Nämä kohteet keräsivät yhteensä 8230 ääntä. Valtakunnallisesti ehdotuksia saatiin 1282. Ääniä kohteet keräsivät yhteensä 133 329.

Hyviä tekoja -kampanjalla tehdään hyvää myös tulevina vuosina

Säästöpankkien Hyviä tekoja -vastuullisuuskampanja käynnistyy jälleen vuoden 2022 alussa äänestyskierroksella. Äänestyksestä ja sen tuloksista kerrotaan tarkemmin Liedon Säästöpankin verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

 

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki on vuonna 1895 perustettu Suomen kolmanneksi suurin Säästöpankki. Pankilla on 11 konttoria 7 paikkakunnalla: Yrityskonttori, Varainhoitokonttori ja Henkilöasiakaskonttori, jolla on toimipisteet Turussa (3), Liedossa, Kaarinassa, Loimaalla, Naantalissa, Paimiossa ja Raisiossa. Liedon Säästöpankki tarjoaa täydet pankkipalvelut kotitalouksille ja pk-yrityksille. Pankilla on 46 000 asiakasta ja se työllistää liki sata ammattilaista. Liedon Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmää.

Säästöpankkiryhmä koostuu 19 yhteenliittymän muodostaneesta itsenäisestä Säästöpankista, Säästöpankkikeskuksesta sekä Säästöpankkien omistamista tytär- ja osakkuusyhteisöistä, joita ovat mm. Säästöpankkien Keskuspankki Suomi, Sp-Henkivakuutus, Sp-Rahastoyhtiö ja kiinteistönvälitysketju Sp-Koti. Ryhmä tarjoaa suomalaisille maksamisen, rahoituksen, säästämisen ja sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluita. Säästöpankeilla on noin 500 000 asiakasta. Yhteensä ryhmässä työskentelee noin 1400 finanssialan ammattilaista. www.saastopankki.fi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...