LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Liedon Säästöpankki aloittavat yhteistyön yritysasiakkaissa sekä maa- ja metsätalousasiakkaissa

Liedon Säästöpankki ja LähiTapiola Varsinais-Suomi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tarkoituksena on palvella molempien yhtiöiden yritys- ja maa- ja metsätalousasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin. Monipuoliset ratkaisut toiminnan ja talouden turvaamiseksi mahdollistavat asiakaskokemuksen parantamisen.

- Nyt solmittavalla yhteistyöllä Liedon Säästöpankin kanssa me pystymme täydentämään palveluitamme kattamaan laajemmin asiakkaidemme paikallisia tarpeita, sanoo LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula.

Liedon Säästöpankin yritysasiakkaat ja maa- ja metsätalousasiakkaat saavat turvattua laajemmin toimintansa jatkuvuuden LähiTapiola Varsinais-Suomen ratkaisuja hyödyntämällä. LähiTapiola Varsinais-Suomen osalta yhteistyö täydentää merkittävästi asiakkaille tarjottavia talouden palveluita.

- On helppoa ja luontevaa ryhtyä yhteistyöhön LähiTapiola Varsinais-Suomen kanssa. Olemme molemmat vahvoja paikallisia toimijoita Turun talousalueella ja toimintaamme ohjaavat hyvin samankaltaiset arvot. Molempien yhtiöiden asiakkaat hyötyvät varmasti tästä paikallisesta yhteistyöstä, sanoo Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala.

Lisätietoja:

Olli Aakula, toimitusjohtaja, LähiTapiola Varsinais-Suomi (puh. 0400525066)

Jussi Hakala, toimitusjohtaja, Liedon Säästöpankki (puh. 050 564 4439)

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista