Liedon Saastopankki ja GF Money yhteistyohon factoring-rahoituksessa

Rahoitusyhtiö GF Moneyn tytäryhtiö GF Credit Oy tarjoaa jatkossa Liedon Säästöpankin yritysasiakkaille käyttöpääomarahoitusta. Tällä yhteistyöllä pystytään vastaamaan aiempaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja luomaan moderneja, helposti käyttöönotettavia kassanhallintaratkaisuja.

"Tarjoamamme factoring-ratkaisu on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja se poikkeaa siten muista markkinoilla olevista ratkaisuista. Tämän palvelun avulla asiakkaidemme käyttöpääomarahoitus helpottuu varsinkin silloin, kun reaalivakuuksia ei ole käytettävissä", kertoo yritysrahoituspäällikkö Maija Koivunen Liedon Säästöpankista.

Factoring-rahoitus soveltuu yritysten väliseen laskutukseen. Ratkaisu sopii esimerkiksi yrityksille, joilla on suuret kausivaihtelut, tai jotka ovat voimakkaassa kasvuvaiheessa. Rahoituksen avulla kassanhallinta helpottuu, kun myyntilaskuihin sitoutunut raha palautuu nopeammin yrityksen käyttöön. Rahoitusta voidaan hyödyntää sekä tuotteiden, että palveluiden laskutuksessa.

"Olemme mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Uskomme, että ketterän factoring-palvelumme avulla asiakkaillemme jää enemmän aikaa keskittyä omaan varsinaiseen liiketoimintaansa. Samasta syystä tavoitteenamme on ollut rakentaa yrityksille laskutuksen, perinnän ja rahoituspalvelut yhdistävä palvelukokonaisuus, josta yritykset voivat valita tarvitsemansa palvelut ja luottaa, että eri osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen", kertoo toimitusjohtaja Junno Roine GF Credit Oy:stä.

Lisätietoja

Yritysrahoituspäällikkö Maija Koivunen, Liedon Säästöpankki, +358 10 430 9861

Toimitusjohtaja Junno Roine, GF Credit Oy, +358 50 522 6037

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista