Liedon Syke tuo startup-yritykset saman katon alle

Liedon Syke on Liedon Säästöpankin, Liedon kunnan ja Liedon Yrittäjien yhteistyössä perustettu toimistohotelli lietolaisille startup-yrityksille. Toimistohotellin tavoitteena on tukea uusia paikallisia yrityksiä yrittäjyytensä alkutaipaleella ja kehittää positiivista yrittäjyysilmapiiriä Liedon kunnan alueella.

Liedon Syke toimistohotellin perustajajäsenet.
Liedon Sykkeen perustajajäsenet kuvassa vas.: Liedon kunnan kunnanjohtaja Esko Poikela, Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jouni Niuro ja Liedon Yrittäjien puheenjohtaja Timo Kuukasjärvi.

Liedon Syke sijaitsee Liedon ydinkeskustassa osoitteessa Hyvättyläntie 2. Moderni kokonaisuus koostuu seitsemästä työhuoneesta, yhteisistä aulatiloista, keittiöstä ja sosiaalitiloista. Työhuoneiden koot vaihtelevat 10 ja 14 m²:n ja vuokrat noin 320 – 410 euron välillä sisältäen muun muassa toimistohuoneen sähkötyöpöydän ja tuolin, veden ja sähkön, yhteisten tilojen käytön, nopean verkkoliittymän ja ovien koodilukituksen.

Liedon Syke toimistohotellin työhuoneet.

Liedon Syke toimistohotellin aulatila.

Toimistohotelli koostuu seitsemästä hyvin varustellusta työhuoneesta sekä avarasta, valoisasta aulatilasta.

 

Vuokralaisvalinnassa etusijalla ovat startup-yritykset, mutta tiloja vuokrataan myös muille aloittaville tieto-/asiantuntijatyötä tekeville yrityksille. Myymälätyyppiseen toimintaan tiloja ei vuokrata.

Vuokranantajana toimii Liedon Säästöpankki. Vuokrasopimus tehdään 12 kuukaudeksi kerrallaan, joskin sopimus on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla. Vuokravakuutta ei yrittäjiltä peritä. Vuokraukseen liittyviin tiedusteluihin vastaa Liedon Yrittäjät osoitteessa liedon@yrittajat.fi.

- Liedon Säästöpankki auttaa yritystoiminnan aloittamista tai kasvattamista tarjoamalla edullisia, mutta laadukkaita toimitiloja lietolaisille pienyrityksille. Lieto on tunnetusti hyvin yrittäjämyönteinen kunta ja myös Liedon Säästöpankki haluaa olla lähellä yrittäjien arkea, sanoo Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jouni Niuro.

- On hienoa, että Liedon Säästöpankki osoittaa tukeaan ja laajentaa omia palvelujaan ennen kaikkea alkaville yrittäjille. Liedon Syke on erinomainen osoitus innovatiivisesta ja tuloksekkaasta yhteistyöstä paikallisen pankin, yrittäjäyhdistyksen ja kunnan välillä. Kunnan elinvoimaa edistetään vahvalla tahdolla ja oikeita tekoja tekemällä – yhdessä, kiteyttää Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela.

- Tämä on uusi, hieno ja ennen kaikkea konkreettinen toimintamalli Lietoon. Alkavien ja murrosvaiheen yrittäjien mahdollisuutta tehdä työtä ja löytää samalla tukiverkostoja tuetaan nyt hyvällä tavalla. Samalla Liedon Yrittäjien jäsenyritykset voivat vuokrata toimistotilaa lyhyeksi ajaksi käyttöönsä helpolla ja edullisesti, päättää Liedon Yrittäjien puheenjohtaja Timo Kuukasjärvi.

Lisätietoja:

 

 

Liedon Syke toimistohotelli Liedon ytimessä.

Liedon Syke sijaitsee aivan Liedon ytimessä osoitteessa Hyvättyläntie 2.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista