Selkeytämme hinnoitteluamme, henkilöasiakkaat

Pankkitoiminta elää muutosten aikaa ja tahdomme palvella Sinua jatkossakin parhaimmalla osaamisellamme haluamassasi palvelukanavassa, haluamaasi aikaan. Kerromme tässä hinnoittelumme muutoksista, sekä muutoksista, jotka auttavat Sinua saamaan Liedon Säästöpankin ja pankin asiantuntijoiden palvelut mahdollisimman mutkattomasti käyttöösi.

Arvoisa Liedon Säästöpankin asiakas,

Selkeytämme henkilöasiakkaidemme palveluhinnoittelua ja siirrymme kiinteään hinnoitteluun. Verkkopankin kuukausihinta nousee ja samassa yhteydessä poistamme mm. verkkopankin yksittäiset tapahtumaveloitukset. Muutoksella vastataan digiajan kehitykseen ja voit hoitaa jatkossa päivittäisiä raha-asioitasi verkossa tietäen jo etukäteen paljonko se maksaa Sinulle kuukaudessa. 

Keskittämällä asiointisi Liedon Säästöpankkiin saat hinnoistamme etuuksia. Etu- ja avainasiakkaiden alennuksiin tulee muutoksia. Jatkossa saat etuasiakkaanamme* 50 % alennuksen verkkopankin kuukausimaksusta sekä Visa Credit/Debit-kortin kuukausimaksusta. Avainasiakkaanamme* alennus verkkopankin kuukausimaksusta on 100 % ja Visa Credit/Debit-kortin kuukausimaksusta 50 %.  

Käteisautomaattinostojen veloituksettomien nostojen määrä muuttuu viidestä kolmeen nostokertaan kuukaudessa. Huomioithan kuitenkin, että K-Ruokakaupoista ja Neste-huoltamoilta voit ostostesi yhteydessä nostaa käteistä rahaa ilman nostopalkkiota tai nostokertarajoituksia.

Hinnoittelumuutos astuu voimaan 1.10.2018. Löydät sekä nykyisen, että uuden päivittäispalvelujen hinnaston tästä liitteestä. Siitä on nähtävissä myös muut uudistukseen liittyvät muutokset. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, kun hyväksyt hinnaston muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, Sinulla on oikeus vastustaa niitä ja irtisanoa kyseiset palvelut 30.9.2018 mennessä.

Palvelua laajoilla aukioloajoilla ja vaihtoehtoja asiointiin

Turun Kauppatorin konttori on jo palvellut laajennetuilla aukioloajoilla. Positiivisen asiakaspalautteen myötä laajennamme aukiolojamme myös Raision, Naantalin, Liedon, Kaarinan, Loimaan ja Paimion konttoreissamme vastaamaan Kauppatorin konttorin aukioloaikoja. Palvelemme 1.6.2018 alkaen ma-to klo 9.30 - 16.30, pe klo 9.30 – 16. Kassapalvelut ovat Turun Kauppatorin ja Liedon pääkonttorilla avoinna koko aukioloajan, muissa konttoreissa (lukuun ottamatta Turun Kaskenkadun ja Hämeenkadun konttoreita) kaikkina arkipäivinä klo 9.30 – 13. Palvelemme asiakkaitamme ajanvarauksella kaikissa konttoreissamme myös aamuvarhaisella sekä illemmalla, ma-to klo 8 – 19 ja pe klo 10 – 16. Turun Kaskenkadun ja Hämeenkadun konttorit palvelevat edelleen vain ajanvarauksella ma-to klo 8 – 19 ja pe klo 10 – 16.

Kun asiasi koskee arkipäivän pankkiasioita, joissa ei välttämättä tarvita omaa yhteyshenkilöä, tavoitat meidät palvelunumerostamme 010 430 900** tai kotisivujemme chatin kautta arkisin klo 8-22. 

Uutena palvelukanavana aloitamme vuoden 2018 aikana verkkoneuvottelut, mikä tarkoittaa, että voit hoitaa neuvottelun kotisohvaltasi tai vaikka tien päältä. Tästä kerromme lisää myöhemmin.

Vaihtoehtoja tunnistautumiseen

Säästöpankin tunnuslukusovellus, Säästöpankki Tunnistus, otettiin käyttöön huhtikuussa vaihtoehtona paperiselle avainlukukortille. Tunnistussovellus on turvallinen ja helppo käyttää ja sen voi ladata sovelluskaupasta älypuhelimelle. Myös avainlukukortti säilyy, joten voit itse valita, haluatko käyttää sovellusta, paperikorttia vai vaikka molempia vaihtoehtoja rinnakkain. Mikä tapa sinulle sitten sopiikin parhaiten.

Autamme sinua mielellämme

Jos mieleesi tuli kysymyksiä tai kaipaat apua uuden palvelun käyttöönotossa, olemme mielellämme apunasi. Helpoiten se käy, kun soitat palvelunumeroomme 010 430 900**, mutta opastamme sinua mielellämme myös konttoreissa. 

Ystävällisin terveisin,
Liedon Säästöpankki

*) Säästöpankin etuasiakas on henkilö, jolla talletusten, säilytysten, debentuurilainojen, rahasto-osuuksien, vakuutusten ja maksusuunnitelman mukaisesti hoidettujen luottojen yhteismäärä on vähintään 10.000 €. Säästöpankin avainasiakas on henkilö, jolla talletusten, säilytysten, debentuurilainojen, rahasto-osuuksien, vakuutusten ja maksusuunnitelman mukaisesti hoidettujen luottojen yhteismäärä on vähintään 40.000 €.

**) Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min. (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkaliittymistä. Ulkomailta soitettaessa käytetyn paikallisen operaattorin puhelumaksu Suomeen soitetuista puheluista.       
     

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...