Koronavirusepidemian vaikutus Mietoisten Säästöpankin aukioloaikoihin

Tärkeintä meille Mietoisten Säästöpankissa on pitää huolta asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä sekä toimia vastuullisesti. Vaikeasta yhteiskunnallisesta tilanteesta johtuen, rajoitamme konttoriemme aukioloa maanantaista 30.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Hyvä asiakkaamme!

Keskitämme poikkeuksellisesti yksityishenkilöiden kassapalvelut Mynämäen konttoriin, jossa kassapalvelut ovat käytettävissä maanantaista torstaihin klo 10.00-12.00 ja perjantaisin 12.00-15.00. Emme vastaanota konttoreissa käteistä rahaa toistaiseksi.

Otamme koronavirusepidemian sen vaatimalla vakavuudella ja palvelemme toistaiseksi vain verkko- ja puhelinneuvotteluissa. Voit varata verkko- tai puhelinneuvotteluajan verkkosivuiltamme tai numerosta 010 841 5600. Palvelemme Sinua kaikissa pankkiasioissa!

Mikäli asiasi vaatii konttorissa käyntiä, sovimme siitä kanssasi erikseen. Jos verkkopankkisi on lukkiutunut, voit varata ajan konttoritapaamiseen.

Kannustamme Sinua kuitenkin maksukortin, verkkopankin- ja mobiilin, maksupalvelun ja suoramaksun käyttöön ja välttämään turhaa konttorilla käyntiä. Mikäli Sinulla ei ole maksukorttia, voit tilata sen kassapalveluista tai verkkopankista.

Yritysasiakkaat

Emme vastaanota kassapisteessä käteistä rahaa vaan tilitettävät varat tulee jättää pankin yösäilöön. Mikäli yritykselläsi ei ole yösäilösopimusta, otathan pikimmiten yhteyttä pankkiin (puh. 010 841 5616 / iida.laaksonen@saastopankki.fi).  
 
Maskun konttori 
 
Maskun konttorissa asioiville yrittäjille tarjoamme vaihtorahaa vain erillisestä tilauksesta maanantaisin ja torstaisin. Yösäilöön toimitetut rahat tilitetään edellä mainittuina päivinä asiakkaidemme tileille. Tilaus tulee toimittaa osoitteeseen mietoistensp@saastopankki.fi.  

 • Nouto konttorista maanantaina klo: 14.30-16.30 välisenä aikana, tilaus viimeistään perjantaina klo: 12.00 mennessä.  
 • Nouto konttorista torstaina klo: 14.30-16.30 välisenä aikana, tilaus viimeistään keskiviikkona klo: 12.00 mennessä. 

Tilauksesta tulee selvitä seuraavat asiat: 

 • Yritys
 • Tilinumero
 • Summa, erittely rahoista
 • Tilaaja
 • Noutaja (vain tilin käyttöoikeutettu)
 • Noutokonttori (Masku tai Mynämäki)

 
Mynämäen konttori

Kassatilitykset tilitetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Mikäli tarvitset vaihtorahaa, tulee tilaus tehdä etukäteen edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä osoitteeseen mietoistensp@saastopankki.fi. Nouto Mynämäestä kassan aukioloaikojen puitteissa.

Tilauksesta tulee selvitä seuraavat asiat: 

 • Yritys  
 • Tilinumero  
 • Summa, erittely rahoista  
 • Tilaaja  
 • Noutaja (vain tilin käyttöoikeutettu)

 

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan liikkumiselle asetettuja rajoituksia, sekä arvioimaan kassapalvelujen käytön ehdotonta tarpeellisuutta. Suosithan korttimaksamista lähimaksuominaisuudella, sekä Otto-automaattien käyttöä käteisen rahan nostossa.

Konttoriin otamme asioimaan vain kaksi asiakasta kerrallaan. Pyydämme konttoriin saapuvia asiakkaita desinfioimaan kätensä konttorien ulko-oven läheisyyteen sijoitetuilla desinfiointiaineilla. Ethän saavu konttoriin asioimaan sairaana tai flunssaoireisena. 

Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa verkkopankin kautta, sekä ajanvarauksella verkko- ja puhelintapaamisten kautta. Pyrimme tietoisesti välttämään fyysisiä tapaamisia, muuten kuin erittäin painavasta syystä.

Kiitämme asiakkaitamme ymmärryksestä vaikeassa tilanteessa. Pyrimme päätöksellämme mahdollistamaan nopean paluun normaaliin asiointiin ja epidemian asteittaiseen taittumiseen ennaltaehkäisevästi. 

 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi,

Mietoisten Säästöpankki

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...