Asuntosijoittamisen verkkokurssi

Asuntosijoittamisen verkkokurssi on tarkoitettu peruskurssiksi sijoitusasunnon hankintaa harkitseville ja aiheesta kiinnostuneille. Saat käyttöösi pankin asiantuntijoiden, asuntosijoittamisen sekä asunnon välittäjien ainutlaatuisen osaamisen ja kokemuksen. Kurssilta saat valmiin, kattavan tietopaketin ja työkalut ryhtyä asuntosijoittajaksi.

Nooa Säästöpankin talousvalmentajat.
Verkkokurssi infograafi: 1. Täytä tiedot ja ilmoittaudu valmennukseen. 2. Rekisteröidy kurssille. 3. Saat kirjautumislinkin sähköpostiisi. 4. Aloita kurtssi.  

Asuntosijoittamisen verkkokurssi

  • Täytä tiedot ja ilmoittaudu mukaan verkkokurssille.
  • Rekisteröidy ja saat kirjautumislinkin sähköpostiisi.
  • Pääset heti mukaan suljettuun verkkokurssiin, jossa toimitaan anonyymisti.
  • Saat edetä valmennuksessa sinulle sopivassa aikataulussa. 
  • Saat asuntosijoittamiseen olevan valmiin materiaalin käyttöösi neljäksi viikoksi.
  • Saat käyttöösi alan ammattilaisten ainutlaatuisen kokemuksen ja asiantuntijuuden.
  • Kurssilla saat paljon käytännönläheistä ja luotettavaa tietoa asuntosijoittamisen aloittamiseen.
  • Valmennuksen avulla pystyt aloittamaan asuntosijoittamisen.
  • Kurssilla tavoitat talousvalmentajan, jolta saat halutessasi myös henkilökohtaista neuvontaa.

Asuntosijoittamisen verkkokurssin hinta kokonaisuudessaan 119€/4 viikkoa.

Tyytyväisyystakuu: Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus haluamaasi hetkeen. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää valmennuksen aloituksesta. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Valmennuskurssia voit käydä tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta. Selaimina toimivat Chrome, Firefox, Safari (10.x tai uudempi versio) tai Edge.


Ilmoittaudu jo tänään!

Täytä tietosi ja osta verkkokurssi

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.

Henkilötietojen käsittely: 

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.

;