Osta lahjaksi talousvalmennus

Tahdotko huomioida ystävääsi tai läheistäsi elämänmuutoksen keskellä? Osta aineeton lahja josta on arvoa vielä pitkälle tulevaisuuteen. 
Lahjoittamalla valmennuspaketin annat läheisellesi tukea, neuvoja ja motivaatiota oman talouden hallintaan. 

Valmentajamme toimii Helsingin, Vantaan, Espoon ja
Järvenpään alueella.
Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme yhteydessä lahjan antajaan sekä lahjan saajaan puhelimitse. Teemme lahjan saajan kanssa ennakkokartoituksen ja varmistamme että valmennuksestamme on hyötyä. Sitova sopimus allekirjoitetaan lahjan antajan kanssa ennakkokartoituksen jälkeen ja valmennus veloitetaan vasta sopimuksen teon jälkeen. 

Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä. Valmennuspaketit sisältävät kartoituksen, tapaamisen, valmennuskeskustelun ja seurannan, jotka sisältävät yksilöllisiä suosituksia, ohjeita ja työkaluja. Neuvonta on yksilöllistä ja perustuu valmentajan tietämyksen ja kokemuksen lisäksi asiakkaalta saatuihin tietoihin, sekä muihin pankin tiedossa oleviin seikkoihin joilla on merkitystä suosituksen muodostamisessa, kuten asiakkaan tietämys ja kokemus, taloudellinen tilanne ja tavoitteet. 
Lahjan antajan tiedot:
Lahjan saajan tiedot:
Minkä valmennuspaketin haluat ostaa?