Kokemuksia ja palautteita valmennuskursseista

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.
Mielestäni valmennus oli hyvä kokonaisuus erilaisia talouden elementtejä. Sain paljon pohdittavaa omasta rahankäytöstäni sekä sen hajauttamisesta. Valmennuksen kesto oli mielestäni sopiva. Itse sain tästä lisäpontta mm. jatkovalmennuksiin.
Olin tosi iloinen, että lähdin mukaan. Super hyvä fiilis ja motivoitunut laittamaan raha-asiani kuntoon.
Asioita käsiteltiin hyvin laaja-alaisesti monelta kannalta ja pitkällä aikajänteellä, jättäen meille pelivaraa valita, mitä keinoja me haluamme painottaa.
Koen, että olen hyvin perillä raha-asioistani. Siltikin tapaamisesta oli hyötyä minulle ja sain arvokkaita vinkkejä arkeen.
Sain konkreettisia esimerkkejä kuinka oman talouden tilaa pystyisi seuraamaan ajantasaisemmin ja selkeämmin, vaihtoehtoja kulujen tasaamiseen kumppanin kanssa, esimerkkejä säästämiseen, vertailua rahankäytöstä suhteessa omiin arvoihin.
Sain hyviä vinkkejä oman talouden budjetointiin ja kulutuksen seurantaan.