Ilmoittaudu mukaan Talouden hyvinvoinnin ryhmävalmennukseen

Lähde mukaan, yksin tai yhdessä kaverisi kanssa kuukausittain alkavaan talouden valmennusryhmään. Aloitamme yhteisellä verkkotapaamisella 5 viikon valmennuspaketin taloutesi hyvinvointiin.

Voit osallistua ryhmään anonyymina ja pääset työstämään valmennuksen oppeja suljettuun verkkovalmennuksen työtilaan. Täältä saat itsellesi vertaistukea ja asiantuntijoiden kommentit. Harjoitusten avulla saat oman taloutesi kuntoon ja pääset parantamaan taloutesi hyvinvointia.

Talouden hyvinvoinnin ryhmävalmennus:

  • Yhteinen live-verkkotapaaminen 2h.
  • Aloituksessa lähdemme jo työstämään tasapainoista taloutta, kuluttamista, tottumuksia, arvoja, muutoskyvykkyyttä ja vaurastumista.
  • Pääset mukaan verkossa olevaan suljettuun työtilaan, kurssilla toimitaan anonyymisti.
  • Voit varata henkilökohtaisen puhelinajan talousvalmentajalle 30 min.
  • Valmennuksessa opit ymmärtämään paremmin rahankäyttöäsi ja siihen liittyviä tekijöitä.
  • Saat työkaluilla taloutesi tasapainoon valmennuksessa käytävän mallin mukaisesti.
  • Pystyt saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi ja mahdollistat vaurastumisen.

Tyytyväisyystakuu: Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus haluamaasi hetkeen. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää talousvalmennuksen aloituksesta. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Lähden mukaan ryhmävalmennukseen 70€/hlö 

Aloita muutos jo tänään!

Ilmoittaudun mukaan Talouden hyvinvoinnin ryhmävalmennukseen:

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.
 

Henkilötietojen käsittely

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.