Ilmoittaudu mukaan Talouden hyvinvoinnin verkkokurssille

Aloita vaurastuminen opiskelemalla silloin kun sinulle sopii verkkokurssin muodossa.

Kurssin suljetulla valmennusalustalla saat valmentajan palautteet tekemiisi harjoituksiin ja vertaistukea muilta kurssin käyneiltä. Voit myös varata henkilökohtaisen puhelinajan ja keskustella tilanteestasi. Tämä sopii sinulle, joka haluat suorittaa valmennuksen omaan tahtiisi ja olet motivoitunut saamaan muutoksen omaan taloustilanteeseesi.

Talouden hyvinvoinnin verkkokurssi:

  • Pääset mukaan verkossa olevaan suljettuun työtilaan, kurssilla toimitaan anonyymisti.
  • Voit halutessasi varata ajan ja keskustella suoraan talousvalmentajan kanssa taloudestasi 30 min.
  • Kurssilla pääset työstämään harjoitusten avulla mm. tasapainoista taloutta, kuluttamista, tottumuksia, arvoja, muutoskyvykkyyttä ja vaurastumista.
  • Valmennuksessa opit ymmärtämään paremmin rahankäyttöäsi ja siihen liittyviä tekijöitä.
  • Saat työkaluilla taloutesi tasapainoon valmennuksessa käytävän mallin mukaisesti.
  • Pystyt saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi ja mahdollistat vaurastumisen.

Tyytyväisyystakuu: Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus haluamaasi hetkeen. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää talousvalmennuksen aloituksesta. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Osta verkkokurssi 30€ / 5 viikkoa

Aloita muutos jo tänään!

Ilmoittaudun mukaan talouden hyvinvointivalmennuksen verkkokurssille:

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.  

Henkilötietojen käsittely

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.