Ilmoittaudu mukaan Vaurastumisen verkkokurssille

Vaurastumisen verkkokurssilla saat sopivan yhdistelmän henkilökohtaista ja digitaalista neuvontaa talouteesi. Kurssi sopii useimpiin taloustilanteisiin, kun haluat saada tuloistasi enemmän irti, vaurastua ja kehittyä taitavammaksi rahan kanssa.

Nooa Säästöpankin talousvalmentajat.

Verkkokurssi infograafi: 1. Täytä tiedot ja ilmoittaudu valmennukseen. 2. Rekisteröidy kurssille. 3. Saat kirjautumislinkin sähköpostiisi. 4. Aloita kurtssi.

 

Vaurastumisen verkkokurssi

 • Täytä tiedot ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen.
 • Saat kirjautumislinkin sähköpostiisi.
 • Pääset heti mukaan suljettuun verkkokurssiin, jossa toimitaan anonyymisti.
 • Pääset etenemään valmennuksessa sinulle sopivassa aikataulussa. 
 • Valmennuksen laaja materiaali on käytettävissäsi 4 viikkoa.
 • Voit keskittyä sinulle ja elämäntilanteeseesi tärkeisiin asioihin.
 • Valmennuksessa saat vertaistukea muilta osallistujilta.
 • Harjoitusten kautta saat haluamasi määrän talousvalmentajan henkilökohtaista neuvontaa.
 • Saat käyttöösi alan ammattilaisten laajan asiantuntemuksen.
 • Valmennukseen on koottu käytännössä testatut, toimivat menetelmät talouteesi.
 • Valmennuksen avulla pystyt saavuttamaan taloudellisia tavoitteitasi.

Saat kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää taloudestasi ja saavuttaaksesi tavoitteesi 49 € /4 viikkoa.

Kun otat kurssin vinkit ja työkalut käyttöösi saat kurssin hinnan nopeasti takaisin ja enemmänkin.

Tyytyväisyystakuu: Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus haluamaasi hetkeen. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää valmennuksen aloituksesta. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Valmennuskurssia voit käydä tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta. Selaimina toimivat Chrome, Firefox, Safari (10.x tai uudempi versio) tai Edge.

Katso videolta, miltä verkkokurssi näyttää

Täytä tietosi ja osta verkkokurssi

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.  

Henkilötietojen käsittely

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.

 
;