Osta Taloudellisen hyvinvoinnin verkkokurssi

Kun tahtoa löytyy, Säästöpankki ja Sp-Koti auttavat tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa. Nainen suhtautuu tulevaisuuteensa luottavaisesti.

Verkkokurssi sisältää:

Tämä sopii sinulle, kun olet motivoitunut saamaan enemmän irti tuloistasi.

 

  • Saat 5 viikkoa suljetussa verkkoympäristössä.
  • Osallistut anonyymisti 
  • Saat henkilökohtaista neuvontaa talousvalmentajalta.
  • Saat taloutesi tasapainoon.
  • Ajatusmallisi tukevat vaurastumistasi.
  • Opit ymmärtämään paremmin itseäsi ja rahankäyttöäsi.
  • Saat menetelmiä ja työkaluja, joita voit käyttää niin pitkään kuin haluat. 
  • Menetelmillä saavutat taloudelliset tavoitteesi.

 

Tyytyväisyystakuu: Lähde mukaan ilman mitään riskiä. Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus ja saat rahasi takaisin. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää talousvalmennuksen aloituksesta. 

Valmennus sopii kaikkien pankkien asiakkaille, eikä sisällä sijoitusneuvontaa tai Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Osta verkkokurssi yhteensä vain 30€ / 5 viikkoa

 

Täytä tietosi ja osta verkkokurssi

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.  

Henkilötietojen käsittely

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.