Talousvalmentajan Uutiskirje

Tässä pääset Talousvalmentajan ilmaisen uutiskirjeen tilaukseen. Saat suoraan sähköpostiisi talousvalmentajan vinkit talouteesi. Uutiskirje käsittelee viikoittain erilaisia talouteen liittyviä aiheita.
Tämä sopii sinulle, oli taloutesi tilanne mikä tahansa. Talousvalmentajan uutiskirje kilahtaa sähköpostiisi seuraavat 6 viikkoa tilauksesta. Postituslistalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit erota yhdellä klikkauksella.

Liityn Talousvalmentajan Uutiskirjeen tilaajaksi

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.  

Henkilötietojen käsittely: Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.