Rekrytoimme palveluasiantuntijan uusasiakashankintatiimiimme

Säästöpankissa työskentelee asiantuntevia, iloisia ja asiakkaan parasta ajattelevia ammattilaisia. Kuvassa kolme eri-ikäistä ja taustaista ihmistä.

Oletko asiakaspalvelutyön rautainen ammattilainen, tai onko sinulla palavaa halua kehittyä sellaiseksi? Tahdotko luoda odotukset ylittävän asiakaskokemuksen jokaisessa asiakaskohtaamisessasi?

Etsimme nyt uusasiakashankintaan keskittyvää palveluasiantuntijaa vahvistamaan henkilöasiakasliiketoimintamme menestystä kasvuhakuisessa joukkueessa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rooli on osin uusi, joten lopullinen tehtävänkuva tarkennetaan yhdessä valittavan henkilön kanssa osaamisen ja kiinnostusten perusteella.

Työkulttuurimme on itseohjautuva, joten meillä saat suunnitella oman työsi yhdessä sovittujen tavoitteiden pohjalta joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomaksi. Valmentaminen on yhteinen keinomme saavuttaa yhä parempia tuloksia: räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden henkilökohtaisen kehittymisen tueksi.

Kiinnostuitko? Lue koko ilmoitus ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 1.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta saat tarvittaessa Nelli Elolta, 050 318 0468 / nelli.elo@saastopankki.fi. Tulevista työkavereista ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään Roosa Lähteenmäki, 040 041 1200 / roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi.

Psst! Älä kuitenkaan suotta jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme paikan heti, kun löydämme oikean henkilön.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...