Tahdomme yritysasiakkuuspäällikön Säästöpankki Kalanti-Pyhärantaan

Etsimme nyt uusiasiakashankintaan keskittyvää yritysasiakkuuspäällikköä vahvistamaan yritysasiakasliiketoimintamme menestystä kasvuhakuisessa joukkueessa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lue lisää ja hae paikkaa 31.1.2021 mennessä.

Säästöpankissa työskentelee asiantuntevia, iloisia ja asiakkaan parasta ajattelevia ammattilaisia. Kuvassa kolme eri-ikäistä ja taustaista ihmistä.

Paikallisten yritysten menestyminen ja yrittäjyyden tukeminen ovat sinulle sydämenasioita, ja ensiluokkainen asiakaskokemus kaiken tekemisesi keskiössä. Keskityt uusasiakashankintaan ja vahvistat yritysasiakasliiketoimintamme menestystä.  

Sinulla on aiempaa kokemusta rahoitusalalta yritysasiakasliiketoiminnasta ja yritysrahoituksesta, tai vastaavaa työkokemusta ja osaamista muusta yritystoiminnasta.

Työtehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus muokata tehtävänkuvaa oman kokemuksesi ja näkemyksesi perusteella. 

Meillä saat jatkuvan mahdollisuuden kehittää uutta, ja osana tätä voit myös tulla mukaan pankkimme johtoryhmän työskentelyyn. Työkulttuurimme perustuu avoimuuteen, ideointiin ja rohkeaan kokeilemiseen.

Kiinnostuitko? Lue koko ilmoitus ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Ossi Öhman, puh. 044 774 0072 / ossi.ohman@saastopankki.fi
Tulevista työkavereista ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään asiakkuuspäällikkömme Roosa Lähteenmäki, puh. 040 041 1200 / roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...