Etsimme pankkiimme yritysasiakasliiketoiminnan johtajaa

Ovatko paikallisten yritysten menestyminen ja yrittäjyyden tukeminen sinulle sydämenasioita, ja liiketoiminnan kannattava kasvu kaiken tekemisesi ytimessä?

Haemme nyt liiketoimintajohtajaa kasvattamaan ja kehittämään pankkimme yritysasiakasliiketoimintaa. Tehtävänäsi on kasvustrategiamme mukaisesti nostaa yritysasiakasliiketoimintamme volyymi ja siitä kertyvät tuotot seuraavaan kokoluokkaan. Näytät omalla tekemiselläsi ja esimerkilläsi suuntaa asiantuntijoista koostuvalle tiimillesi, ja valmentavalla johtamisotteella autat sen jäsenet huippusuorituksiin myös henkilökohtaisella tasolla.

Johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko pankkia koskevaan päätöksentekoon, ja saat loistavan mahdollisuuden kehittää sekä luoda uutta. Aktiivisena ja aikaansaavana tekijänä ja rohkeana toimeenpanijana toteutat parhaat ideasi myös käytännössä. Työkulttuurimme organisaation kaikilla tasoilla on itseohjautuva, joten luonnollisesti saat suunnitella oman työsi yhdessä sovittujen tavoitteiden pohjalta joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomaksi.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta rahoitusalalta yritysasiakasliiketoiminnasta ja yritysrahoituksesta, tai muuta tätä vastaavaa työkokemusta. Pidämme tärkeänä aiempia näyttöjä tulosten aikaansaamisesta ja liiketoiminnan kasvattamisesta. Arvostamme kokemusta sekä nykyaikaista näkemystä tiimien ja henkilöiden valmentavasta johtamisesta.

Ymmärrys erilaisten yritysten taloudesta sekä kyky asiakasyritysten liiketoiminnan analysointiin ja riskien arviointiin ovat tehtävässä onnistumisen perusedellytyksiä, ja sopiva koulutustausta (soveltuva korkeakoulututkinto) on tästä hyvä osoitus. Erinomainen asiakaskokemuksemme syntyy ensiluokkaisesta työntekijäkokemuksesta, joten odotuksenamme on, että roolissasi pystyt omalla toiminnallasi vahvistamaan kumpaakin osa-aluetta. Kuukausipalkka tehtävässä on valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen 4600–6200 euroa/kk + vuosittaisten tavoitteiden saavuttamiseen sidottu palkitsemisjärjestelmän mukainen palkkio. Tämän lisäksi saat loistavat henkilöstöetumme, joita kehitämme jatkuvasti paremmiksi.

Kiinnostuitko?
Lisätietoa tehtävästä ja työnkuvasta saat tarvittaessa toimitusjohtaja Ossi Öhmanilta | 044 774 0072 | ossi.ohman@saastopankki.fi.
Tulevista työkavereista ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään HR-asioista vastaava kehittämispäällikkö Roosa Lähteenmäki | 040 041 1200 | roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12.2021. Älä kuitenkaan turhaan jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme paikan heti, kun löydämme oikean henkilön.

 

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta on vastuullisesta toiminnastaan tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki. Nykyiset konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa ja Laitilassa, ja toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle niiden ympäristöön. Toimintamme laajentuessa avaamme uuden konttorin Raumalle vuoden 2022 alussa. Tutustu meihin: saastopankki.fi ja facebook.com/kalanninsp