Palveluasiantuntija

Haemme kahta palveluasiantuntijaa vahvistukseksi kasvavaan pankkiimme – avaamme uuden konttorin Raumalle alkuvuonna 2022!

Palveluasiantuntijan tärkein tehtävä on olla asiakkaidemme talouden valmentaja – tahdomme tarjota asiakkaillemme pelkän rahoituksen sijaan kokonaisratkaisua ottaen huomioon niin päivittäisasioinnin, rahoituksen kuin säästämisenkin. Meille ylivertaisen asiakaskokemuksen, Säästöpankkikokemuksen, luominen on aina etusijalla. Tehtäviin kuuluu niin uusien asiakkaiden hankkiminen kuin olemassa olevien asiakkuuksien laaja-alainen kehittäminen. Kohtaamme asiakkaita niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvotusten toimipisteessä – meillä asiakas valitsee hänelle sopivimman tavan tapaamiselle. Työtä pystyt siten tekemään asiakastarpeet huomioiden osin myös etänä. Innostunut asenne ja myyntihenkinen työskentelytapa ovat perusedellytyksiä työssä menestymiselle.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä onnistuminen vaatii oikean asenteen lisäksi kyvykkyyttä myynnilliseen neuvottelutyöhön, aiemmat onnistumiset tämänkaltaisissa työtehtävissä katsotaan eduksi. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaimmat ratkaisut. Odotamme itseohjautuvaa asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Asiakaslähtöisyys on yksi toimintamme kulmakivistä, joten odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Omien töiden organisointi ja aikataulutus ovat avainasemassa työssä onnistumisen kannalta. Työ on osin itsenäistä, mutta tiimissä toimimisenkin tulee olla sinulle luontevaa. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja korkea luottamus, joten toivomme jokaiselta tiimiläiseltämme halukkuutta olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Aiempi kokemus henkilöasiakkaiden rahoituksen parissa työskentelystä katsotaan eduksi, ja soveltuva kaupallinen koulutus (korkeakoulututkinto) antaa hyvät edellytykset työssä onnistumiselle. Lisäksi edellytämme myös suoritettua APV1-tutkintoa tai sitoutumista sen pikaiseen suorittamiseen työn ohella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme laaja-alaisen tehtävän lisäksi jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Pääset rakentamaan osaltasi työyhteisön kulttuuria ja pystyt osaamisesi avulla laajentamaan ja kehittämään yhteistä toimintaamme. Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan. Lisäksi tahdomme tukea työhyvinvointia mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä työsuhdepolkupyörän muodossa. Meillä on myös käytössä liukuva työaika, jotta oman henkilökohtaisen elämän ja työn yhdistäminen onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä ja työnkuvasta antaa Nelli Elo | 040 083 4139 | nelli.elo@saastopankki.fi.
Organisaatiostamme ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään Roosa Lähteenmäki | 040 041 1200 | roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2021. Älä kuitenkaan suotta jätä hakemista viime tippaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta on vastuullisesta toiminnastaan tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen suomalainen säästöpankki. Nykyiset konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa, Laitilassa ja vuoden 2022 alusta pääsemme luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia myös Raumalle. Toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle näiden kaupunkien ympäristöön. Tutustu meihin: saastopankki.fi ja facebook.com/kalanninsp