Palveluneuvoja

Tahdomme palveluneuvojan vuoden 2022 alussa perustettavaan Rauman konttoriimme!

Palveluneuvojan työhön kuuluvat infopisteessä tehtävä asiakaspalvelu sekä puhelimessa että kasvokkain, asiakaskontaktointi, erilaiset avustavat tehtävät ja päivittäisasiointiin liittyvät neuvottelut. Meille ylivertaisen asiakaskokemuksen, Säästöpankkikokemuksen, luominen on aina etusijalla, joten palveluneuvojan tulee asiakaspalvelun lisäksi myös osata kartoittaa asiakkaan tarpeita ja tarvittaessa ohjata asiakasta eteenpäin muille asiantuntijoillemme. Innostunut asenne ja myyntihenkinen työskentelytapa ovat perusedellytyksiä työssä menestymiselle.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme itseohjautuvaa asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Asiakaslähtöisyys on yksi toimintamme kulmakivistä, joten odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Omien töiden organisointi ja aikataulutus ovat avainasemassa työssä onnistumisen kannalta. Oma-aloitteisuuden lisäksi olet joustava, ennakkoluuloton ja muuntautumiskykyinen. Työ on osin itsenäistä, mutta tiimissä toimimisenkin tulee olla sinulle luontevaa. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja korkea luottamus, joten toivomme jokaiselta tiimiläiseltämme halukkuutta olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, ja soveltuva kaupallinen koulutus antaa hyvät edellytykset työssä onnistumiselle. Lisäksi edellytämme myös suoritettua APV1-tutkintoa tai sitoutumista sen pikaiseen suorittamiseen työn ohella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme laaja-alaisen tehtävän lisäksi jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Pääset rakentamaan osaltasi työyhteisön kulttuuria ja pystyt osaamisesi avulla laajentamaan ja kehittämään yhteistä toimintaamme. Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan. Lisäksi tahdomme tukea työhyvinvointia mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä työsuhdepolkupyörän muodossa. Meillä on myös käytössä liukuva työaika, jotta oman henkilökohtaisen elämän ja työn yhdistäminen onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä ja työnkuvasta antaa Nelli Elo | 040 083 4139 | nelli.elo@saastopankki.fi.
Organisaatiostamme ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään Roosa Lähteenmäki | 040 041 1200 | roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2021. Älä kuitenkaan suotta jätä hakemista viime tippaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta on vastuullisesta toiminnastaan tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen suomalainen säästöpankki. Nykyiset konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa, Laitilassa ja vuoden 2022 alusta pääsemme luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia myös Raumalle. Toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle näiden kaupunkien ympäristöön. Tutustu meihin: saastopankki.fi ja facebook.com/kalanninsp