Sijoituspäällikkö

Avaamme konttorin Raumalle alkuvuonna 2022 ja etsimme kasvavaan joukkoomme sijoituspäällikköä!

Sijoituspäällikkönä tehtäviisi kuuluu laaja-alainen sijoitus- ja varallisuudenhoidon palveluiden tarjoaminen sekä uusille että olemassa oleville asiakkaille. Yhdessä asiakkaiden kanssa kartoitat heille sopivimmat ratkaisut säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluistamme, ja samalla kehität myös nykyisiä asiakkuuksia. Meille ylivertaisen asiakaskokemuksen, Säästöpankkikokemuksen, luominen on aina etusijalla. Kohtaamme asiakkaita verkon ja puhelimen välityksellä sekä kasvotusten toimipisteessä tai asiakkaan niin toivoessa myös hänen luonaan – meillä asiakas valitsee hänelle sopivimman tavan ja paikan tapaamiselle. Työtä pystyt siten tekemään asiakastarpeet huomioiden myös osin etänä. Innostunut asenne asiakaspalvelutyötä kohtaan ja myyntihenkinen työskentelytapa ovat perusedellytyksiä työssä menestymiselle. Työsi on itsenäistä ja sinulle asetettujen tavoitteiden vahvasti suuntaamaa, mutta samalla olet tärkeä osa pankkimme sijoittamisen ja varallisuudenhoidon tiimiä, ja taustallesi saat myös koko Säästöpankkiryhmän tarjoaman tuen sen eri toimintojen kautta.

Mitä odotamme sinulta?

Työssäsi onnistuminen vaatii kyvykkyyttä myynnilliseen neuvottelutyöhön, joten aiemmat näytöt samankaltaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme myös aiempaa kokemusta sijoittamisen ja varainhoidon parissa työskentelystä sekä sopivaa koulutustaustaa (soveltuva korkeakoulututkinto). Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaimmat ratkaisut. Oma-aloitteisuuden lisäksi olet joustava, ennakkoluuloton ja muuntautumiskykyinen. Asiakaslähtöisyys ja pitkät asiakassuhteet ovat toimintamme kulmakiviä, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä luottamusta herättävää työskentelytapaa kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Lisäksi vaatimuksena ovat suoritetut APV1- ja APV2-tutkinnot tai sitoutuminen niiden mahdollisimman pikaiseen suorittamiseen työn ohella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän lisäksi jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja korkea luottamus, joten osana joukkuettamme pääset myös rakentamaan ja kehittämään työyhteisömme kulttuuria ja käytäntöjä. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan. Lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevaa toimintaa mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä työsuhdepolkupyörän muodossa. Käytössämme on myös liukuva työaika, jotta oman henkilökohtaisen elämän ja työn yhdistäminen onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä ja työnkuvasta antaa Nelli Elo | 040 083 413 | nelli.elo@saastopankki.fi.
Organisaatiostamme ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään Roosa Lähteenmäki | 040 041 1200 | roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2021. Älä kuitenkaan suotta jätä hakemista viime tippaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta on vastuullisesta toiminnastaan tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen suomalainen säästöpankki. Nykyiset konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa, Laitilassa ja vuoden 2022 alusta pääsemme luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia myös Raumalle. Toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle näiden kaupunkien ympäristöön. Tutustu meihin: saastopankki.fi ja facebook.com/kalanninsp