Sp-Trainee, Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Säästöpankin Trainee-ohjelma on 4kk:n mittainen harjoittelujakso, jonka aikana pääset tutustumaan laaja-alaisesti pankkimaailmaan ja eri liiketoiminta-alueisiimme. Jakson aikana tutustutamme sinut sekä paikalliseen pankkiimme, että Säästöpankkiryhmän muihin yhtiöihin ja toimintoihin. Trainee-jakson päätyttyä sinulla on hyvä yleisnäkemys pankissa työskentelystä ja Säästöpankkiryhmän eri toiminnoista. Trainee-ohjelmamme alkaa 8.11.2021, tai muuna valittujen henkilöiden kanssa erikseen sovittavana ajankohtana.

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta toimii Vakka-Suomen alueella, konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa ja Laitilassa. Kasvuhakuiseen joukkoomme kuuluu 22 työntekijää. Työtehtäviä meiltä löytyy laidasta laitaan henkilöasiakas- ja yritysrahoituksesta varallisuudenhoidon palveluihin unohtamatta hr- ja markkinointitehtäviä. Säästöpankissa tahdomme toimia asiakkaidemme talouden asiantuntijoina ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaan nykyisen elämäntilanteen ja tulevaisuuden suunnitelmat huomioon ottaen. Meillä keskiössä on myös työntekijäkokemus ja sen jatkuva kehittäminen.

Aikaisempaa kokemusta alalta emme sinulta odota, vaan asenne ja halu kehittyä tulevaisuuden ammattilaiseksi ratkaisevat. Kerrothan siis meille, miksi tarvitsemme tiimiimme juuri sinut.

Trainee-jakson palkkaus on rahoitusalan TES:in mukainen harjoittelijan palkka. Luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, joten tarkastamme luottotiedot tehtävään valittavilta henkilöiltä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai haluat tietää tarkemmin ohjelman sisällöstä, lisätietoja saat kehittämispäällikkö Roosa Lähteenmäeltä, p. 0400 411 200.

Trainee-ohjelmamme hakuaika päättyy 3.10.2021. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.