Yritysasiakkuuspäällikkö

Tahdomme uuteen Rauman konttoriimme yritysasiakkuuspäällikön. Ovatko paikallisten yritysten menestyminen ja yrittäjyyden tukeminen sinulle sydämenasioita, ja ensiluokkainen asiakaskokemus kaiken tekemisesi keskiössä?

Toimintamme laajentuessa Raumalle vuoden 2022 alussa etsimme yritysasiakkuuspäällikköä vahvistamaan yritysasiakasliiketoimintamme menestystä kasvuhakuisessa joukkueessa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä joka päivä: yritysasiakkaidemme talouden kumppanina pääset ratkomaan kokonaisvaltaisesti yritysten palvelutarpeita. Tehtävässä annettujen näyttöjen ja onnistumisten perusteella sinulla on tässä roolissa myös erinomainen mahdollisuus tulevaisuudessa yhä kasvattaa vastuitasi organisaatiomme sisällä.

Laaja-alaisen tehtävän lisäksi saat jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Valmentaminen on yhteinen keinomme saavuttaa yhä parempia tuloksia: räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden henkilökohtaisen kehittymisesi tueksi. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja korkea luottamus, joten pääset rakentamaan osaltasi työyhteisön kulttuuria ja pystyt osaamisesi avulla laajentamaan ja kehittämään yhteistä toimintaamme.

Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan. Lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevaa toimintaa mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä työsuhdepolkupyörän muodossa. Meillä on myös käytössä liukuva työaika, jotta oman henkilökohtaisen elämän ja työn yhdistäminen onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta rahoitusalalta yritysasiakasliiketoiminnasta ja yritysrahoituksesta, tai vastaavaa työkokemusta ja osaamista muusta yritystoiminnasta sekä hyviä valmiuksia uusien taitojen nopeaan omaksumiseen. Ymmärrys erilaisten yritysten taloudesta sekä kyky asiakasyritysten liiketoiminnan analysointiin ovat tehtävässä onnistumisen perusedellytyksiä, ja sopiva koulutustausta (soveltuva korkeakoulututkinto) on tästä hyvä osoitus. Ennen kaikkea tahdomme kuulla, miksi juuri sinä olisit loistava valinta meidän huippuporukkaamme.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä ja työnkuvasta antaa Sinikka Sarin | 050 501 0766 | sinikka.sarin@saastopankki.fi.
Organisaatiostamme ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään Roosa Lähteenmäki | 040 041 1200 | roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2021. Älä kuitenkaan suotta jätä hakemista viime tippaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta on vastuullisesta toiminnastaan tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen suomalainen säästöpankki. Nykyiset konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa, Laitilassa ja vuoden 2022 alusta pääsemme luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia myös Raumalle. Toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle näiden kaupunkien ympäristöön. Tutustu meihin: saastopankki.fi ja facebook.com/kalanninsp