Säästöpankki Optia

Kiurukatu 1, 74700 KIURUVESI

Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi Kiuruvedellä. Meiltä saat nopeat päätökset, yksilölliset ratkaisut, kodikkaat kohtaamiset sekä parasta paikallista asiantuntemusta. Säästöpankkiirimme palvelevat Sinua kaikissa arjen raha-asioissa joustavasti silloin, kun se Sinulle sopii. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja henkilö-, maa- ja metsätalous ja yritysasiakkaiden järkevään vaurastumiseen: päivittäiset raha-asiat, rahoitus, säästäminen, lakipalvelut, sijoittaminen ja varainhoito. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin Kiurukadulle. Verkossa aikaa varatessasi valitse toimipisteeksi Ylä-Savon aluekonttori. #säästöpankkiirijeesaa

kassapalvelut ja neuvontapalvelut ilman ajanvarausta

ma ja to klo 10–12.30

neuvontapalvelut ajanvarauksella

ma–to 8.30–19
pe 10–16

asiakaspalvelu puhelimitse

arkisin 8–22

...
 

Puhelinpalvelumme numero on 029 041 2500. Palvelemme sinua ma–pe klo 8–22.

Puhelujen hinnat 029-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Kaikki Säästöpankki Optian 029-alkuisten numeroiden puhelut tallennetaan. Tallennettuja puheluita käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joilla on vaitiolovelvollisuus. Tallenteita käytetään palvelumme laadun varmistamiseen ja toimeksiantojen todentamiseen.