Säästöpankki Optia

Koulutie 1, 73900 RAUTAVAARA

Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi Rautavaaralla. Meiltä saat nopeat päätökset, yksilölliset ratkaisut, kodikkaat kohtaamiset sekä parasta paikallista asiantuntemusta. Säästöpankkiirimme palvelevat Sinua kaikissa arjen raha-asioissa joustavasti silloin, kun se Sinulle sopii. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja henkilö-, maa- ja metsätalous ja yritysasiakkaiden järkevään vaurastumiseen: päivittäiset raha-asiat verkkopankissa, rahoitus, säästäminen, lakipalvelut, sijoittaminen ja varainhoito. Rautavaaralla ei ole kassapalveluita. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin Koulutielle kunnantalolle. #säästöpankkiirijeesaa

aukioloajat

avoinna ajanvarauksella, ei kassapalveluita

neuvontapalvelut ajanvarauksella

 

asiakaspalvelu puhelimitse

arkisin 8–22

...

Puhelinpalvelumme numero on 029 041 2500. Palvelemme sinua ma–pe klo 8–22.

Puhelujen hinnat 029-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Kaikki Säästöpankki Optian 029-alkuisten numeroiden puhelut tallennetaan. Tallennettuja puheluita käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joilla on vaitiolovelvollisuus. Tallenteita käytetään palvelumme laadun varmistamiseen ja toimeksiantojen todentamiseen.