Haemme Kuopioon työkaveria: säästöpankkiiri, rahoitusalan ammattilainen

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista.

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt sekä vankka kokemus asiakashankinnassa onnistumisesta? Nautitko kokonaisvaltaisten rahoitusratkaisujen rakentamisesta asiakkaille ja olet aktiivinen verkostoituja? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Tehtävässäsi painottuvat vahvat myynnilliset taidot ja kumppanuuksien rakentaminen itsenäisesti. Arkeesi kuuluu tiivis yhteistyö Sp-Kodin kiinteistönvälittäjien kanssa, uusien henkilöasiakkaiden kohtaaminen sekä toiminimiasiakkaiden ja yrittäjien henkilökohtaisten pankkiasioiden kokonaisvaltainen hoitaminen. 

Työsi on eri palvelukanavissa tapahtuvaa vaativaa asiakkaiden talouden valmentamista, asiakashankintaan liittyvien toimenpiteiden suunnittelua ja kokonaisvaltaista asiakkuuksien hoitamista. Meille on tärkeää, että kaikessa tekemisessäsi välittyy asiakkaallemme Säästöpankkikokemuksen ja arvojemme mukainen toiminta. 

Pääasiallinen työntekemispaikka on Kuopiossa. Olet osana Kuopio-Jyväskylä henkilöasiakastiimiä. Kohtaat asiakkaita toimipisteissä ja verkossa joustavasti myös etänä. 

Toiminnassamme korostuvat työntekijöidemme viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaslähtöisyys sekä asiantuntijuuden kehittäminen. Työyhteisössämme panostetaan hyvään ja rohkaisevaan työilmapiiriin, työkaverin jeesaamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen asiakkaidemme hyväksi.

Jätä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä linkistä. Voit halutessasi lähettää myös lyhyen esittelyvideosi tulevalle esihenkilöllesi Jouni Pekkariselle jouni.pekkarinen@saastopankki.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tiimiimme säästöpankkiiriksi!

Lisätietoja antaa säästöpankkiiri, myyntijohtaja Jouni Pekkarinen p. 044 713 2520.