Panostamme henkilökohtaiseen palveluumme ja haemme Säästöpankki Optian yrityspankkiin Ouluun työkaveria

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista.

Panostamme henkilökohtaiseen palveluumme ja haemme Säästöpankki Optian yrityspankkiin Ouluun työkaveria: säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt ja mahdollisesti jo kokemusta rahoitusalalta? Nautitko yritysasiakkuuksien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, asiakkaan liiketoiminnan kasvattamisesta ja olet aktiivinen verkostoituja? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!
 
Säästöpankki Optian yrityspankissa asiakkuuspäällikön tehtäviisi kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankkiminen ja nykyisten, vastuullasi olevien asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen sekä liiketoiminnan kasvattaminen. Tehtävässäsi painottuvat vahvat myynnilliset taidot ja kumppanuuksien rakentaminen itsenäisesti.
 
Työskentelyotteesi on itsenäinen ja kehität asiakkuuksia aktiivisesti sekä pitkäjänteisesti yhdessä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Pääasiallinen työntekemispaikka on Oulussa, mutta kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta. Meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sujuvaa yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös työkavereiden kesken. Arvostamme aiempaa kokemusta yritysasiakkuuksien hoitamisesta, tärkeintä on kuitenkin palava halusi auttaa yrityksiä menestymään. Tunnet yritysten toimintaympäristön ja sinulla on taito löytää asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu. Rohkeus on yksi tärkeä vahvuutesi ja tiimipelaajana osaat iloita myös työkavereiden onnistumisista.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jonka toiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys, paikallisuus sekä asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen.
 
Jätä hakemuksesi 5.2.2023 mennessä hakulinkistä. Voit halutessasi lähettää myös lyhyen esittelyvideosi tulevalle esihenkilöllesi Esko Kujalalle esko.kujala@saastopankki.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja asiakkuuspäällikön tehtävästä antaa myyntijohtaja Esko Kujala 044 338 4803.