Jopo-arvonta, arvonnan säännöt

Neljä tapaa osallistua arvontaan:

1. Lataa Instagramiin itse ottamasi kuva Someron Säästöpankin Volkswagen autosta, joka kiertää pankin talousaluetta. Käytä kuvassa hashtageja #säästöpankki ja #spmobiili. Älä unohda kertoa paikkaa jossa kyseinen kuva on otettu. Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voit osallistua arvontaan.

tai

2. Tykkää Facebookissa Someron Säästöpankin sivusta arvonnan osallistumisaikana.

tai

3. Täyttämällä osallistumislomake Facebookissa ja/tai Instagramissa

tai

4. Jos sinulla ei ole Facebook- tai Instagram-tiliä, voit osallistua arvontaan pankin konttoreissa ja tapahtumissa jaettavilla arvontalomakkeilla.

Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Someron Säästöpankki.

2. Osallistuminen

Arvonnan osallistumisaika on 2.5. – 30.9.2017. Arvontaan osallistutaan kuvalla Instagramissa, tykkäämällä Facebookissa, täyttämällä osallistumislomake Facebookissa tai kirjallisesti lomakkeella. Arvontaan osallistuminen Instagramissa edellyttää, että Instagram-tili on julkinen. Arvontaan osallistuva on itse vastuussa siitä, että hänellä on oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen. Käyttämällä arvonnan hashtagejä arvontaan osallistuva luovuttaa oikeuden siihen, että kuva voidaan julkaista Someron Säästöpankin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Arvonta-ajankohta on kerran kuukaudessa kuun 15. päivä, 2.5.2017- 15.10.2017 välisenä aikana. Mikäli päivä on viikonloppuna arvontaan palkinto seuraavana pankkipäivänä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt pois lukien Someron Säästöpankin henkilökunta.

3. Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Helkama Jopo -polkupyöriä. Palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajat vastaavat itse kaikista muista palkintojen lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.  

4. Voitoista ilmoittaminen

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta henkilökohtaisesti kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.. Lisäksi voittajan nimi ja kotipaikkakunta julkaistaan Someron Säästöpankin Instagram tilillä sekä Facebook- ja nettisivuilla.

5. Henkilötiedot

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Luovutat tietosi Someron Säästöpankille, et Facebookille. Osallistuessasi arvontaan vapautat Facebookin kaikesta vastuusta.
Someron Säästöpankin asiakasrekisteri ja rekisteriseloste.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonta ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä liity Facebookiin yrityksenä.

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niitä koskevia arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...