Kiinteistö- ja turvallisuusasiantuntija, Somero

Omaatko kiinteistöalan työkokemusta ja haluat uusia haasteita työurallesi? Oletko kiinnostunut työtehtävistä, jotka koostuvat laaja-alaisesti käytännön tehtävien suorittamisesta aina vaativampiin kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin? Haluatko vaihtelevia työpäiviä ja päästä vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi osaamisen sekä kehittymisen kasvaessa?

Toimintamme laajentuessa haemme liiketoiminnan tukeen vahvistusta!

Tehtävässäsi vastaat pankin omistamien ja hallinnoimien toimisto- ja vuokratilojen kokonaisuudesta sekä pankin kiinteistöosakeyhtiöiden hallinnoinnista sekä kehittämisestä. Lisäksi vastaat pankin turvallisuustekniikasta yhdessä hallintopäällikön kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös erilaisia hallinnollisia tehtäviä sekä vaihtuvaluonteisia projekteja.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittämään itseään laaja-alaisesti. Yhtenä esimerkkinä tästä on mahdollisuus päästä osallistumaan pankin vaativampiin vakuusarviointiprosesseihin. Tämän johdosta arvostamme suoritettua AKA-tutkintoa tai kiinnostusta tutkinnon suorittamiseen työn ohella. (=Auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA on Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan hyväksymä asiantuntija).

Työpisteesi sijaitsee Somerolla, mutta pystyt tekemään työtä perehdytysjakson jälkeen myös osittain etänä kotitoimistolta käsin. Työssä edellytetään myös jonkin verran liikkumista pankin toimialueella.

Hae meille töihin, jos sinulla on

  • kiinteistöalan asiantuntemusta
  • soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
  • kiinteistöjuridiikan ja -tekniikan osaamista
  • yleistä tietoteknistä kyvykkyyttä
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja etenkin oma-aloitteista otetta asioiden hoitamisessa.

 

Odotamme sinulta asennetta vaativien työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja muuntautumiskyky kuuluvat luonteenpiirteisiisi. Olet utelias uudelle sekä uskallat tarttua haasteisiin. Työssä onnistumi­seen vaaditaan ongelmanratkaisukykyä, kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme helposti lähestyttävän työyhteisön sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Pääset rakentamaan osaltasi työyhteisön kulttuuria ja pystyt oman osaamisesi avulla laajentamaan ja kehittämään pankkialalla positiivisesti erottuvaa toimijaa.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan. Tarjoamme myös lounasedun sekä työhyvinvointia tukevaa toimintaa muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

Ehdottomasti parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Lue lisää henkilöstöeduistamme täältä 

Tästä eteenpäin

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Hallintopäällikkö Janica Koskela 044 5656 572 / janica.koskela@saastopankki.fi

Lähetäthän hakemuksesi ansioluette­loineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.1.2022.

Rahoitusalan käytänteiden mukaisesti tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään luottotietojen tarkistus, huumausainetesti sekä terveyskysely.

 

Säästöpankin toiminta-ajatuksena on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään.  Someron Säästöpankki on perustettu v. 1880 ja toimii Akaan, Forssan, Kemiönsaaren, Kotkan, Loviisan, Perniön, Salon, Someron ja Urjalan toimialueella. Vuoden 2022 alussa avaamme lisäksi konttorin Marttilaan. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 556 miljoonaa euroa. Henkilökunta koostuu yli 70 pankkialan ammattilaisesta.

Lisätietoa Someron Säästöpankista www.saastopankki.fi/someronsp