Konttorin esimies, Kotka

Kotkalaiset ovat toivoneet Säästöpankin palaavan kaupunkiin. Vastaamme kysyntään ja avaamme uuden konttorin Kotkan keskustaan. Tavoitteenamme on rakentaa paikallisesti alueensa paras pankki, joka erottautuu kilpailijoista palvelulla ja paikallisuudella sekä hymyllä ja huolenpidolla!

Haemme keväällä 2021 avattavaan Someron Säästöpankin Kotkan konttoriin esimiestä

Esimieheksi Kotkan konttoriin tahdomme Sinut, jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä halua kehittyä ja kehittää sekä omaa että pankin toimintaa. Lisäksi olet joko henkilörahoituksen, yritysrahoituksen tai sijoittamisen asiantuntija. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa sekä myyntihenkistä työskentelytapaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn jakaa omaa osaamistasi innostavasti koko työyhteisön hyväksi. 

Odotamme Sinulta asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaat ratkaisut. Lisäksi olet utelias uudelle sekä uskallat tarttua haasteisiin. Työssä onnistumiseen vaaditaan kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Ennakkoluulottoman asenteesi lisäksi odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta sekä APV1-tutkintoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Miksi juuri Sinun kannattaa hakea meille töihin:

  • Pääset rakentamaan osaltasi uuden työyhteisön kulttuuria ja luomaan itsesi näköistä menestyvää pankkikonttoria.
  • Pystyt oman vahvan osaamisesi avulla rakentamaan, laajentamaan ja kehittämään pankkialalla positiivisesti erottuvaa toimijaa.

Mitä tarjoamme sinulle? Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Tarjoamme iloisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Tutustu meihin tarkemmin täällä (pdf). Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 13.12.2020.

Lisätietoa tehtävästä antaa pankinjohtaja Joni Rintamaa 050 511 8557 / joni.rintamaa(at)saastopankki.fi

Säästöpankin toiminta-ajatuksena on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään.  Someron Säästöpankki on perustettu v. 1880 ja toimii Akaan, Forssan, Kemiönsaaren, Loviisa, Perniön, Salon, Someron ja Urjalan toimialueella. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 523 miljoonaa euroa. Henkilökunta koostuu 70 pankkialan ammattilaisesta. 
www.saastopankki.fi/someronsp