Rahoitusalan asiantuntijoita, Someron Säästöpankki

Tahdotko päästä mukaan rakentamaan Säästöpankin tulevaisuutta?

Haemme nyt vuoden 2020 alussa avattavaan Someron Säästöpankin Akaan konttoriin rahoitusasiantuntijoita sekä henkilö- että yritysasiakastiimeihin.

Jos et pelkää haasteita, niin sinulla on henkilökohtaisesti mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen ja rakentaa osaltasi Akaan parasta pankkikokemusta – olet konttorin kasvot kadulle ja huolehdit osaltasi konttorin menestyksestä!

Samalla pääset mukaan yritykseen, jossa henkilökunta viihtyy ja asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa!

Rahoitusasiantuntijan työ koostuu asiakkaiden rahoitukseen ja säästämiseen liittyvistä monipuolisista tehtävistä, asiakkuuksien kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Autat asiakasta hyödyntämään pankin palveluita kokonaisvaltaisesti ja luot näin upeita asiakaskokemuksia. Kohtaamisissa asiakkaiden kanssa rakennat toimivia rahoitus- ja säästämisratkaisuja, joiden avulla autat heitä vaurastumaan ja toteuttamaan omia haaveitaan. Kohtaat asiakkaan joustavasti hänelle parhaiten sopivia palvelukanavia hyödyntäen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa sekä myyntihenkistä työskentelytapaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn jakaa omaa osaamistasi innostavasti koko työyhteisön hyväksi. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista organisaatiotamme yhdessä tiimisi kanssa.

Etsimme joukkoomme henkilöitä, joilta löytyy tahtoa ja asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Odotamme innostunutta otetta asiakastyöhön ja halua edistää asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaat ratkaisut. Myös oma-aloitteisuus, joustavuus ja muuntautumiskyky kuuluvat luonteenpiirteisiisi. Lisäksi olet utelias uudelle sekä uskallat tarttua haasteisiin.  Työssä onnistumiseen vaaditaan kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Ennakkoluulottoman asenteesi lisäksi odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta. Arvostamme aiempaa kokemusta rahoituksen ja säästämisen parista tai palavaa halua oppia rahoitusalan ammattilaiseksi.  APV1-tutkinto voi olla joko suoritettuna tai sitoudut sen suorittamiseen.

Tahdotko mukaan?

Tarjoamme sinulle tehtävää huipputiimissä, jonka rautainen ammattitaito ja eteenpäin vievä tahto ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Tarjoamme iloisen työyhteisön ja mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Säästöpankkikokemus lähtee hyvästä työilmapiiristä ja heijastuu asiakkaille. Siksi yhdessä tekemisen henki on meille tärkeää.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 20.12.2019 oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi lisäksi, millaista tulevaisuuden konttoria sinä haluaisit päästä mukaan rakentamaan ja miten se tehdään.

Lisätietoa tehtävästä antaa rahoituspäällikkö Ilpo Rinne (henkilöasiakkaat) 
044 2990 523 / ilpo.rinne@saastopankki.fi   

ja rahoituspäällikkö Kalle Lepola (yritysasiakkaat)
044 5118 555 / kalle.lepola@saastopankki.fi

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Forssan, Urjalan ja Someron toimialueella viiden konttorin verkostolla. Vuoden 2020 alussa avaamme Kemiönsaaren palvelupisteen sekä Akaan konttorin. Someron Säästöpankki on työnantajana ihmisläheinen ja vastuullinen. Organisaatiomme matala hierarkia luo mukavan ja suoraviivaisen tekemisen kulttuurin. Säästöpankin toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 478 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu 51 pankkialan ammattilaisesta.