Rahoitusasiantuntija henkilöasiakkaat, Kotka

Kotkalaiset ovat toivoneet Säästöpankin palaavan kaupunkiin. Vastaamme kysyntään ja avaamme uuden konttorin Kotkan keskustaan. Tavoitteenamme on rakentaa paikallisesti alueensa paras pankki, joka erottautuu kilpailijoista palvelulla ja paikallisuudella sekä hymyllä ja huolenpidolla!

Haemme keväällä 2021 avattavaan Someron Säästöpankin Kotkan konttoriin henkilöasiakkaiden rahoitusasiantuntijaa.

Rahoitusasiantuntijaksi kaipaamme Sinua, jolla on kokemusta rahoitukseen ja säästämiseen liittyvistä monipuolisista tehtävistä, asiakkuuksien kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Olipa taustasi mikä tahansa, kohtaat asiakkaan joustavasti hänelle parhaiten sopivia palvelukanavia hyödyntäen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa sekä myyntihenkistä työskentelytapaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn jakaa omaa osaamistasi innostavasti koko työyhteisön hyväksi. 

Odotamme Sinulta asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaat ratkaisut. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja muuntautumiskyky kuuluvat luonteenpiirteisiisi. Lisäksi olet utelias uudelle sekä uskallat tarttua haasteisiin. Työssä onnistumiseen vaaditaan kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Ennakkoluulottoman asenteesi lisäksi odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta. Arvostamme aiempaa kokemusta rahoituksen ja säästämisen parista tai palavaa halua oppia rahoitusalan ammattilaiseksi. APV1-tutkinto voi olla joko suoritettuna tai sitoudut sen suorittamiseen. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Miksi juuri Sinun kannattaa hakea meille töihin:

  • Pääset rakentamaan osaltasi uuden työyhteisön kulttuuria ja luomaan itsesi näköistä menestyvää pankkikonttoria.
  • Pystyt oman vahvan osaamisesi avulla rakentamaan, laajentamaan ja kehittämään pankkialalla positiivisesti erottuvaa toimijaa.

Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta myös esimiestehtäviin, mainitsethan sen myös hakemuksessasi. 

Mitä tarjoamme sinulle? Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Tarjoamme iloisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Tutustu meihin tarkemmin täällä (pdf). Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 13.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Joni Rintamaa 050 511 8557 / joni.rintamaa(at)saastopankki.fi

Säästöpankin toiminta-ajatuksena on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään.  Someron Säästöpankki on perustettu v. 1880 ja toimii Akaan, Forssan, Kemiönsaaren, Loviisa, Perniön, Salon, Someron ja Urjalan toimialueella. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 523 miljoonaa euroa. Henkilökunta koostuu 70 pankkialan ammattilaisesta. 
www.saastopankki.fi/someronsp