Sijoitusasiantuntija, Loviisa & Kotka

Onko Sinulla kokemusta säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä monipuolisista tehtävistä tai halua kehittyä raudan lujaksi ammattilaiseksi? Tule osaksi Varallisuudenhoidon tiimiämme!

Haemme tiimiimme vahvistusta Loviisan ja Kotkan konttoreihin. Työtehtäviin kuuluu nykyisen asiakaskannan kehittämisen lisäksi aktiivinen ote uusasiakashankintaan, niin henkilöasiakkaiden kuin yritysasiakkaiden parissa. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Loviisan ja Kotkan konttoreiden toimihenkilöiden kanssa. Taustasi mukaan, työ räätälöidään tekijänsä mukaiseksi. Hae siis mukaan rohkeasti, vaikka kokisit sijoitusasiantuntijan sijaan tittelisi olevan sijoituspäällikkö tai sijoitusneuvoja.

Olipa taustasi mikä tahansa, kohtaat asiakkaan joustavasti hänelle parhaiten sopivia palvelukanavia hyödyntäen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa sekä myyntihenkistä työskentelytapaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn jakaa omaa osaamistasi innostavasti koko työyhteisön hyväksi.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaat ratkaisut. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja muuntautumiskyky kuuluvat luonteenpiirteisiisi. Lisäksi olet utelias uudelle sekä uskallat tarttua haasteisiin. Työssä onnistumiseen vaaditaan kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
Ennakkoluulottoman asenteesi lisäksi odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta. Arvostamme aiempaa kokemusta säästämisen parista tai palavaa halua kehittyä ammattilaiseksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin kielen taitoa sekä suoritettua APV1- ja APV2-tutkintoa tai valmiutta niiden suorittamiseen pikaisella aikataululla työn ohella.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme helposti lähestyttävän työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Pääset rakentamaan osaltasi työyhteisön kulttuuria ja pystyt oman osaamisesi avulla laajentamaan ja kehittämään pankkialalla positiivisesti erottuvaa toimijaa.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan. Tarjoamme myös lounasedun sekä työhyvinvointia tukevaa toimintaa muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

Ehdottomasti parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme.

 

Tästä eteenpäin

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Pankinjohtaja Joni Rintamaa 050 511 8557 / joni.rintamaa@saastopankki.fi
Sijoituspäällikkö Tuomas Lomakka 044 511 8556 / tuomas.lomakka@saastopankki.fi

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 27.6.2021.

Rahoitusalan käytänteiden mukaisesti tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään luottotietojen tarkistus, huumausainetesti sekä terveyskysely.


Säästöpankin toiminta-ajatuksena on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään. Someron Säästöpankki on perustettu v. 1880 ja toimii Akaan, Forssan, Kemiönsaaren, Kotkan, Loviisan, Perniön, Salon, Someron ja Urjalan toimialueella. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 524 miljoonaa euroa. Henkilökunta koostuu yli 70 pankkialan ammattilaisesta. Lisätietoa Someron Säästöpankista www.saastopankki.fi/someronsp.