Palveluneuvoja, Lappeenrannan konttori

Tahdomme joukkoomme palveluneuvojan

Tehtävässäsi luot ja kehität asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Sinulla on kokemusta asiakasneuvotteluista ja aito kiinnostus rahoitusalaa kohtaan.

Onnistumisen edellytykset tehtävässä:

Sinulla on vahvat yhteistyö-, vuorovaikutus- myynti- ja markkinointitaidot. Omaat hyvän asenteen työntekemiseen ja olet valmis tekemään kaikkesi hyvän asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Olet joustava ja valmis hyväksymään nopeatkin tilannevaihtelut työpäivän sisällä. Odotamme Sinulta koulutusta, joka luo perustan tehtävässä menestymiseen sekä oppimishalukkuutta muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on kyky ja into ylittää asiakkaiden odotukset ja löytää asiakkaillemme parhaat talouden kasvupolut. Sijoituspalvelututkinto APV1 katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä joka päivä sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen ja kilpailukykyiset edut. Tukenasi toimii osaava työyhteisö ja avoin kehittymiseen kannustava ilmapiiri. Tehtävä on määräaikainen ollen vanhempainvapaan sijaisuus Lappeenrannan konttorissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa konttorinjohtaja Arja Hernesniemi, 044 715 6958 tai arja.hernesniemi@saastopankki.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 20.3.2019 osoitteessa 

 

Suomenniemen Säästöpankki on erinomaisesta asiakaskokemuksesta tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueilla. Pankki on yhdistymässä kesällä 2019 Säästöpankki Optiaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa