Yksilöllinen varainhoito

Yksilöllinen varainhoito on täyden valtakirjan varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille yhdessä sovittujen tavoitteiden ja rajoitusten mukaan.

Pitkään yhdessä ollut pariskunta iloitsee, sillä heidän raha-asiansa ovat hyvässä hoidossa Säästöpankissa.
check

Osaava salkunhoitotiimimme sijoittaa varasi päämääriisi sopivalla tavalla.

check

Vapaudu jatkuvasta sijoitustesi seuraamisesta ja päätöksenteosta.

check

Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija.

Yksilöllistä varainhoitoa

Tarjoamme yksilöllistä varainhoitopalveluamme yli 1 000 000 euron sijoituksille. Varainhoitopalvelumme perustuu sinun tarpeisiisi – huomioimme aina sinun tuotto-odotuksesi ja yksilöllisen riskinsietokykysi. Antamasi riskitaso sekä sovitut rajoitukset määrittelevät salkunhoidon rajat ja me toimimme aktiivisesti niiden sisällä tuoden sinulle lisäarvoa.

Analyyttisesti ja vastuullisesti valitut sijoituskohteet

Yksilöllisessä varainhoidossa käytämme salkunhoitajiemme analyyttisesti ja vastuullisesti valitsemia sijoituskohteita, kuten osakkeita, joukkovelkakirjalainoja, omia sijoitusrahastojamme sekä tarkasti valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaniemme rahastoja. Käytössämme ovat uudet, alan johtavat salkunhoitojärjestelmät, jotka mahdollistavat joustavan salkunhoidon, tarkat sijoitusrajoitukset ja laadukkaan asiakasraportoinnin.

Seuraa sijoituksesi kehitystä yksilöllisen raportoinnin avulla

Varainhoitaja on ensisijainen kontaktisi, joka vastaa yhteydenpidosta ja asiakassuhteesta. Yksilöllisen raportoinnin avulla voit seurata sijoitustesi kehitystä ajantasaisesti Säästöpankin verkkopankissa. 

Tahdotko yksilöllistä varainhoitoa varallisuudellesi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Tutustu myös näihin

Säästöpankki Korkopainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille. Neutraalipaino rahastossa on 80 % korkorahastoihin ja 20 % osakerahastoihin.

Säästöpankki Tuottohakuinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osakemarkkinoille. Neutraalipaino rahastossa on 100 % osakerahastoihin.

Säästöpankki Osakepainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, jonka neutraalipaino sijoituksissa on 20 % korko- ja 80 % osakerahastoihin. Rahasto sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille.

Säästöpankki Tasapainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, jonka sijoitusten neutraalipaino on 50 % korko- ja 50 % osakerahastoihin. Sijoituskohteina ovat pääasiassa kansainväliset osake- ja korkomarkkinat.

Rahastovarainhoito

Säästöpankkien Rahastovarainhoito on aktiivista täyden valtakirjan varainhoitoa tarpeittesi mukaan valitulla riskitasolla.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...