Yksilöllinen varainhoito

Yksilöllinen varainhoito on täyden valtakirjan varainhoitoa instituutioille, yrityksille ja yksityishenkilöille yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaan.

Säästä tulevaisuuttasi varten Säästöpankissa.
check

Osaava salkunhoitotiimimme sijoittaa varasi päämääriisi sopivalla tavalla.

check

Vapaudu jatkuvasta sijoitustesi seuraamisesta ja päätöksenteosta.

check

Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija.

Varallisuuden suunnittelua yksilöllisellä varainhoidolla

Onnistuneen varainhoidon pohjalla on perusteellinen ja kattava suunnittelu. Onnistunut suunnitelma tarvitsee kattavan tarvekartoituksen, jossa huomioidaan asiakkaan olemassa oleva taloudellinen-, verotekninen- ja juridinen tilanne. Tarvitaan myös tahtotila sekä selkeät tavoitteet, mihin suuntaan varallisuutta halutaan viedä. Hyvä tarvekartoitus luo edellytykset suunnitelmalliselle ja kustannustehokkaalle varainhoidon toteuttamiselle.

  • Tehdään kokonaisvaltainen tarvekartoitus
  • Huomioidaan kirjanpidon ja verotuksen järkevät käytännöt ja tarpeet
  • Huomioidaan kokonaisvarallisuuden järkevä optimointi. Esimerkiksi testamentti, hoitovaltuutus, edunvalvontavaltuutus, vakuutusratkaisut, sijoitusyhtiö.
  • Mietitään parhaat ratkaisut henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen

Palkittua varallisuuden hoitoa

Morningstar on valinnut Säästöpankkien Varainhoidon Suomen parhaaksi osakevarainhoitajaksi Suomen Morningstar Awardseissa 2018. Hoidamme varallisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla pitäen riskinoton hallitulla tasolla. Juuri tästä, riskikorjatusta tuotosta, Säästöpankkien Varainhoidon menestys tunnetaan. Olemme tottuneita huolehtimaan suurien instituutioiden varoista, jotka ovat esim. finanssivalvonnan alaisia toimijoita tarkalla valvonnalla. Hoidamme samalla tarkkuudella seurakuntien, kaupunkien ja yritysten varoja ja varallisuutta. Yksityishenkilöt saavat meillä parasta varainhoitoa joko yksilöllisesti tai standardiratkaisuiden kautta.

  • Varojen laaja hajautus ja aktiivinen sekä näkemyksellinen salkunhoito
  • Kattava yksilöllinen raportointi

Haluamme tuntea asiakkaamme ja tarjota heille sopivimmat palvelu- ja tuoteratkaisut

Säästöpankkien varainhoito on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tapaamme asiakkaitamme asiakkaan toivomassa paikassa ja asiakkaan aikataulujen mukaan. Varainhoitajat ovat aina tavoitettavissa ja sähköiset kanavat palvelevat iltaisin sekä viikonloppuisin. Järjestämme myös asiakastilaisuuksia, joissa asiakkaat pääsevät tapaamaan salkunhoitoa.

Säästöpankkien varainhoito tarjoaa asiakkailleen joustavasti eri palvelu- ja tuoteratkaisuja. Varainhoito on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat ulkoistaa varojensa hoidon. Tässä kattavassa ja laadukkaassa palvelussa sinun ei tarvitse itse huolehtia markkinoista ja sijoituksista, vaan me huolehdimme niistä avaimet käteen periaatteella.

Laaja rahastovalikoimamme on hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat itse huolehtia omien varojensa sijoittamisesta. Rahastomme ovat menestyneet erinomaisesti verrattuna kotimaisiin kilpailjoihin. Menestys on ollut hyvää myös kansainvälisessä mittakaavassa.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme myös vastuullisuuden. Säästöpankkien varainhoidon ja Säästöpankkirahastojen sijoitustoiminnan vastuullisuudesta huolehtii Sp-Rahastoyhtiö. Sijoituspäätöksissä otamme huomioon aina ympäristön, yhteiskunnallisen vastuun sekä hyvän hallintotavan eli ns. ESG-asiat. Uskomme, että tämä edistää saavuttamaan hyvän pitkän aikavälin tuoton, sillä se auttaa sijoituskohteisiin liittyvien riskien hallinnassa sekä mahdollisuuksien löytämisessä.

Varainhoitotiimi

Varainhoitajamme ovat asiakkaidemme tukena heidän varainhoidon tarpeissaan. Jokaiselle asiakkaalle nimetään yhteyshenkilö, joka vastaa asiakassuhteesta. Asiakasvastuulliset varainhoitajamme kertovat mielellään tarkemmin palveluistamme.  

Nickis Numelin varainhoitaja, varainhoitotiimin vetäjä 
Miia Antin varainhoitaja
Antti Helkala varainhoitaja
Leena Pasanen varainhoitaja (Oulu)   
Zacharias Wickholm  varainhoitaja 

Ritva Mäki varainhoidon asiantuntija
Laura Syvertsen varainhoidon asiantuntija

Salkunhoito:
Ilkka Laru  salkunhoitaja
Tatu Paasimaa  salkunhoitaja

Tahdotko yksilöllistä varainhoitoa varallisuudellesi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Tutustu myös näihin

Rahastovarainhoito

Säästöpankkien Rahastovarainhoito tarjoaa helpon tavan päästä hyödyntämään varainhoitotiimimme markkinanäkemystä ja tarjoaa varojesi sijoituskohteiksi myös suursijoittajille ensisijaisesti tarkoitetut rahastoratkaisut.

Säästöpankki Korkopainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille. Neutraalipaino rahastossa on 80 % korkorahastoihin ja 20 % osakerahastoihin.

Säästöpankki Tuottohakuinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osakemarkkinoille. Neutraalipaino rahastossa on 100 % osakerahastoihin.

Säästöpankki Tasapainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, jonka sijoitusten neutraalipaino on 50 % korko- ja 50 % osakerahastoihin. Sijoituskohteina ovat pääasiassa kansainväliset osake- ja korkomarkkinat.

Säästöpankki Osakepainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, jonka neutraalipaino sijoituksissa on 20 % korko- ja 80 % osakerahastoihin. Rahasto sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...