Varainhoitaja Antti Helkala

Antti Helkala

varainhoitaja

Nimeni on Antti Helkala ja toimin Säästöpankkien varainhoidossa varainhoitajana. Työnkuvani on löytää yhteistyössä instituutio-, sekä yritysasiakkaiden kanssa parhaat sijoitusratkaisut erilaisiin tavoitteisiin ja tilanteisiin. 

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani olen opiskellut rahoitusta.

Omien varojeni hoidon olen aloittanut osakesijoituksina vuonna 1998, rahastoilla sekä asunnoilla hieman myöhemmin. Henkilökohtaisen markkinakokemuksen lisäksi rahoituksen opintojen soveltaminen käytäntöön erilaisissa markkina-tilanteissa, tuo varmuutta päivittäiseen tekemiseen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Säästämisestä ja sijoittamisesta on tullut minulle harrastuksen ja opintojen kautta ammatti. Pankki- ja rahoitusalalla olen ollut töissä vuodesta 2006.

Ota yhteyttä niin mietitään tavoitteillesi sopiva ratkaisu!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa perheeni kanssa kotona, mökkeillen tai matkustaen. Urheilen myös aktiivisesti eri lajien parissa, joista etenkin jääkiekko on tärkeää.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… miettiä tarkasti, missä se tuottaa suurimman hyödyn. Täytyy muistaa sijoitusten lisäksi myös elää, sijoittaa itseensä ja läheisiinsä.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… muuttaa sijoittamisen mielikuvaa nykyistä positiivisemmaksi.

 
Toimipiste

Sp-Rahastoyhtiö

Palvelukielet

Suomi

Englanti