Leena Pasanen

varainhoitaja

Olen Leena Pasanen ja työskentelen asiakasvastuullisena varainhoitajana Säästöpankkien varainhoidossa. Toimin pääasiassa Oulun ja lähikuntien alueella.  

Asiakkaitani ovat yritys- ja yhteisöasiakkaat sekä varakkaat yksityishenkilöt. Työssäni pääsen auttamaan asiakkaita löytämään ratkaisut, jotka ovat sopivimpia heille ja jotka toimivat eri taloustilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen ollut sijoitusalalla parinkymmenen vuoden ajan. Olen itse myös sijoittanut koko tämän ajan, lähinnä rahastojen kautta. Olen nähnyt hurjan teknohuuman ja sen jälkeisen kuplan puhkeamisen kuin myös finanssikriisin. Uskon että kokemuksellani pystyn auttamaan asiakkaitani eri taloustilanteissa mahdollisimman hyvin. Toimin tiiviissä yhteistyössä salkunhoidon kanssa täyttääkseni asiakkaideni toiveet ja tavoitteet.

Parhainta työssäni on ollut pitkäaikaiset asiakassuhteet ja se että asiakkaani ovat olleet niin tyytyväisiä että ovat aktiivisesti suositelleet minua lähipiirilleen, omille verkostoilleen jne.

3 x tahdon

Kun en ole töissä, tahdon... viettää aikaa läheisteni ja ystävieni kanssa. Kuntoani hoidan käymällä kuntosalilla, ryhmäliikunnassa ja pitkillä kävelylenkeillä. Pidän matkustelusta ja olen hyvin kiinnostunut eri kulttuureista.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon... säästää sen joko tulevaisuuteen tai seuraavaan matkaani.

Ennen kun jään eläkkeelle, tahdon... tehdä vielä pitkään töitä ja auttaa asiakkaitani tekemään hyviä ratkaisuja ja menestymään.
Toimipiste

Sp-Rahastoyhtiö

Palvelukielet

Suomi

Englanti